Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОДАРЯВАМ Скоростна кутия за Темпра 1.6 - ПОДАРЕНА!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПОДАРЯВАМ Скоростна кутия за Темпра 1.6 - ПОДАРЕНА!

ПОДАРЯВАМ скоростна кутия за Темпра 91г.; двигател 1.6 моно, 78 к.с.Кутията си работеше без проблеми до последно, но я смених, защото се чуваше шум от нея.Подарявам, защото ми пречи в мазето, а не ми се иска да я слагам до кофата за боклук.При интерес, пишете на ЛС.

какъв шум?
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

На 1ва и 2ра предавка се чуваше нещо като хъркане. Реших да не я отварям, а направо да купя друга - втора употреба от "Италианеца" - 180лв.

Коментар

kastelo написа:
        На 1ва и 2ра предавка се чуваше нещо като хъркане. Реших да не я отварям, а направо да купя друга - втора употреба от "Италианеца" - 180лв.
        офф и при мен е същото, няма сми да сменям моята такава със същата. а при италиано как седи въпроса с гаранция-т.е. по какъв начин ти гарантира, че няма да се окаже строшена нещо
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

дай да ти дам една за 100лв

Коментар

ХЕ хе, еми така и така става дума за скоростни кутии, и аз имам една за даване, и тя е с дефект, ама всичко си и влизаше нормално дори и с дефекта, става дума че има износени лагери на първичния вал, в следствие износен семеринг и маслото излезе да види кой кара колата през съединителя. Последва смяна на кутия и съединител с други, понеже нямам условия да си я ремонтирам я давам за части.......за цена нищо няма сега да казвам че да не става така да подбивам човека който е отворил темата, но ако някой се интересува да праща л.с.
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

pakumba написа:
              ...а при италиано как седи въпроса с гаранция-т.е. по какъв начин ти гарантира, че няма да се окаже строшена нещо
              Значи това стана преди около година... Уговорката беше следната - трябва да си занесеш старата скоростна кутия (предполагаемо счупената), да си избереш някой от техните болкуци и да оставиш своята като залог. Ако тяхната стане и си работи, отиваш и си прибираш твоята кутия без никакви претенции. Ако не стане - им я връщаш, взимаш си твоята и ти връщат парите.Един вид те се застраховат да не сглобиш от 2 кутии 1 и накрая да има върнеш напълно счупена и да си вземеш парите. Иначе гаранция за тебе няма. Никакви бележки не се подписват. Всичко е устно. Най-много да изхабиш нерви, време и пари. На мен обаче ми провървя и тая дето я взех от там си работеше без грешка. Половин година след това продадох колата и тая така си остана в мазето.

Коментар

благодаря ти
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Мда, при италианеца няма никаква гаранция, и аз така знам от опит
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Така... вече я подарявам, защото иначе ще я изхвърля. Ако на някой му трябва за части, да прати едно ЛС. Разбираме се, идва и я товари!

Коментар

Искам да питам дали има разлика в кутиите щото мойта кола е 1994 год?. Но така или иначе съм навит да я взема да седи в мойто мазе на склад. Се на някой може да потрябва нещо.
                      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                      Совалката средно на LPG
                      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Кутията си смени собственика и вече ще лежи в друго мазе.

Коментар

Working...
                        X