Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам чисто нов съединител "Валео" 826262

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам чисто нов съединител "Валео" 826262

Продавам чисто нов съединител "Валео", каталожен номер - 826262. Оригинален, произведен в Италия, комплектът е от 2 бр. Характеристики: диаметър - 235 мм., брой зъбци - 20; Става за следните модели Фиат - Браво, Брава, Мареа 1.9 JTD 105, Мултипла 1.9 JTD 105 , Добло 1.6 16V; Цена на комплекта - 180 лв. Телефон за връзка 0882 905 766.
    Прикачени файлове

Коментар

колега можеш ли да ми кажеш колко милиметра има от феродото до нитовете на новия,че незнам моя колко е износен струва ми се мн тънак

Коментар

Колега,коригирай описаните от теб двигатели в които се монтира този комплект.JTD 105 се движи със съединител 230 мм. и съвсем различен номер по Валео.Така някой колега може да се излъже фатално,а друг да пропусне добрата ти оферта.
        AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
        HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
        Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
          Колега,коригирай описаните от теб двигатели в които се монтира този комплект.JTD 105 се движи със съединител 230 мм. и съвсем различен номер по Валео.Така някой колега може да се излъже фатално,а друг да пропусне добрата ти оферта.
          Не бих искал да подвеждам никого, ако съм допуснал неточност в описанието се извинявам. Корекция:Bravo 1.9 JTD (182AV1AA), Multipla 1.9 JTD 16V Turbo Diesel 140, може да се направи справка в този каталог http://download.fwheel.com/KATALOG/V...TCHES_2004.pdf

Коментар

todor hgt написа:
            колега можеш ли да ми кажеш колко милиметра има от феродото до нитовете на новия,че незнам моя колко е износен струва ми се мн тънак
            Колега, мога да ти кажа, че общата дебелина на феродото е 8 мм.

Коментар

Коментар

Нова цена - 160 лв.

Коментар

Лагера има ли го в комплекта?

Коментар

Коментар

Working...
                    X