Дойде време да се разделя с верното типо Колицата застаря и колкото и да е поддържана вече си е за брак купето. ’90 12м.Двигател и ходова част добри 1,6 Двувалка 8 клапана - Engine:149 C 2.046 + АГУ на газ от няма и 10000 км. Не помня какво пише на километража - не е фактор за кола купена 2ра употреба (160000 - 190000) Масло, антифриз и филтри сменени преди 1500 км. Нов съединител, ~2500км комплект + нови лагери на скоростна кутия.Нова водна помпа, кабели за свещи, носач преден десен нов. Маншони на карета сменени. Сменени лагери на задните носачи - (Неразкрачено) преди 2500км. Други дреболий, неща правени в сервиза за които съм забравил... беше на поддръжка в автосервиз и каквото не се хареса се сменя директно ако не е скъпо ако е скъпо ме питат и сменят Гуми летни сити Малатеста 175/65/14 но едната се батиса от каране 1км спукана, Джанти железни прави не много добър вид. Фарове стопове добри, старите фарове и маска, жълти мигачи. Предна броня отлична черна без 2ри цвят(купена по-миналата пролет ) с халогени, задна не става. Мн. Добра оригинална тънка червена резервна гума с джанта монтирана само веднъж в живота си крика се прецака тази пролет. Лети джанти от Пунто 14" 4бр. Прави (едната със заварка- така съм я купил няма грижи) 2 нови балансирани зимни гуми на тях Fulda montero 3 165/70/14 на една зима карани около 1500- 2200 км. DOT 2009г. Стопове имам и резервени който съм купил от колега съфорумец. Интериор и оборудване най-постното без ел стъкла, огледала, фабрично централно и оборотомер. Все още е цяла и в движение (май вече и изтече прегледа) ГО до края на годината, ако някой е закъсал дава се за ~650лв със железните джанти. и я прекарвам на преглед по редовния начин не само с документи... летите ако не се продадат ще си ги върти баща ми на неговото типо зимата Цени народни по споразумение, планувано предаване за скрап не по-късно от 20.08.2011г. Документи редовни може да се продаде например двигател барабар със скорости и договор за продажбата Намира се в Красно Село снимки ще гледам да закача скоро че са на друг тел. :D контакти: 0898761910; форум, ЛС, emillio@gbg.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Сиво Типо 1,6 на части
Collapse
X
-
Почти си уреден, колега иска бронята без халогените така че няма да е проблем, не е лепен мисля че стъклото си е ОК.Снимки се надявам до довечера да мога да лепна..._power_ написа:Халоген преден ляв ме интересува..само ако е с оригинално стъкло и да не е лепен и т.н И е хубаво да качиш снимки :DFiat Tipo 1.6 DOHC
Коментар
-
Re: Бронята замина. Остава всичко друго по колата
emillio написа::D Никой ли не иска части... още месец и Надин Предната броня продадена, халогените са свалени и налични||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
emillio написа:Princo написа:Цена за двата халогена ?Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар