Ел. стъклацентралночупеш воланфарове за мъглаклиматик (маркуч на радиатора за заваряване 30лв. искат)лети джанти (Stillauto перфектни) с гуми Vredestein hi-track (перфектни)- Предницата има да се прави (два носача 100лв.)- единия калник е за смяна- единия маркуч на климатика е счупен- трябва да се завари и климатика тръгва.- шофьорската кора е позахабена, но салона е идеален.Двигателя е 8000км. след основен ремонт и върви доста много.Цената е 2200лв. без джанти без никва музика. снимки по-след малко0886948477
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo 1.8 GT 110 hp 2200лв. спешно
Collapse
X
-
fiatsuxЕтикети: –
-
fiatsux
-
fiatsux
-
Дай да ти купя джантите да ги лепна НА Бравата че ми харесват...МОже и с гумите ако наистина са добри... ако нямаш джанти и направо замяна може да направим...То и без тов а с джанти или не - една и съща цена ще му вземеш...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
fiatsux
Коментар
-
fiatsux
Ей така на изуст, без да съм проверил кое колко. За тия пари бих се разделил с тях 500лв. с гумите при бартер за сносни железа със сносни гуми. иначе 600.
Коментар
-
fiatsux написа:Ей така на изуст, без да съм проверил кое колко. За тия пари бих се разделил с тях 500лв. с гумите при бартер за сносни железа със сносни гуми. иначе 600.за 600лв си зимам 17ки с читави гуми,какви са тея цени колега
fiatsux
за 600лв си зимам 17ки с читави гуми,какви са тея цени колегаИнтересен ник има колегата "fiatsux"
Коментар
-
fiatsux написа:за 600лв си зимам 17ки с читави гуми,какви са тея цени колегаИнтересен ник има колегата "fiatsux"Извинявам се за оффтопика
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
fiatsux
Досега никой не е успял да ме убеди в обратното а пък съм се наслушал на "штъ скъсъм". Мое да се пробваме ако не я продам. Което ме подсеща : колата е с чисто нов съединител валео, чисто нов алтернатор има още гранция , нов стартер също с гаранция.Може да разчистите мненията за джантите или да ги преместите тук http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...?p=67096#67096
Коментар
-
fiatsux написа:Досега никой не е успял да ме убеди в обратното а пък съм се наслушал на "штъ скъсъм". Мое да се пробваме ако не я продам....Успех в продажбата!
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар