колеги пуснах тема че си търся дискове за бравото но в бързината си закупих по големи.284мм.дисковете са перфектни.свалени са от мареа 2.0 нов внос.към тях вървят и накладките които са почти нови.цената която им търся е 40лв.просто за толкова ги взех.за контакти и предложения на лично.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спирачни дискове за браво hgt мареа 2.0 и 2.4 jtd
Collapse
X
-
"Колега" ,току що взех дисковете от еконт ,верно бяха с опция виж преди да платиш ,е видях ги нямаха ръб платих ги .Сега ги отварям ,наистина нямат ръб но не защото не са износени а защото ръба е свален с ъглошлайф което явно си личи дори и от снимките които слагам . Дебелината на дисковете трябва да е 22мм а е 19,7 мм което е много под допуските в които могат да се използват .С две думи дисковете са напълно свършили и са за боклука .Не знам дали тебе са те излъгали като си ги купувал но ти излъга мен напълно съзнателно/ не мога да си представя че не си видял тези огромни следи от ъглошлайф по вътрешния ръб/. Разбира се аз също си нося вината че не отидох с шублера в Еконта ама кой да си помисли ,че не само са износени ами и износването е прикрито с отнемане на ръба. Пиша тук за да знаят колегите ,че винаги трябва да проверяват всичко при такива доставки и разбира се да изразя възмущението си . Не желая да ми отговаряш, няма смисъл ,не желая повече да си кореспондирам с теб ,независимо от това дали си знаел или не за състоянието на дисковете.За мен ти си некоректен търговец.
Коментар
-
MEMO написа:"Колега" ,току що взех дисковете от еконт ,верно бяха с опция виж преди да платиш ,е видях ги нямаха ръб платих ги .Сега ги отварям ,наистина нямат ръб но не защото не са износени а защото ръба е свален с ъглошлайф което явно си личи дори и от снимките които слагам . Дебелината на дисковете трябва да е 22мм а е 19,7 мм което е много под допуските в които могат да се използват .С две думи дисковете са напълно свършили и са за боклука .Не знам дали тебе са те излъгали като си ги купувал но ти излъга мен напълно съзнателно/ не мога да си представя че не си видял тези огромни следи от ъглошлайф по вътрешния ръб/. Разбира се аз също си нося вината че не отидох с шублера в Еконта ама кой да си помисли ,че не само са износени ами и износването е прикрито с отнемане на ръба. Пиша тук за да знаят колегите ,че винаги трябва да проверяват всичко при такива доставки и разбира се да изразя възмущението си . Не желая да ми отговаряш, няма смисъл ,не желая повече да си кореспондирам с теб ,независимо от това дали си знаел или не за състоянието на дисковете.За мен ти си некоректен търговец.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Благодаря за Бързата реакция ,това е мъжки отговор ,получих данните ти на лично.Извинявай за обидите,бях доста афектиран докато пишех.Дисковете са малко по добре от моите затова смятам да ги сложа .Реагирах така защото очаквах друго ,но здраве да е ,пари се изкарват а и /за толкова пари - такива дискове/ , не коментирах покупката заради парите а защото се почувствах измамен в очакванията си.Със здраве.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар