Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бартер 17" от Stilo Abarth за 16" или 15"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бартер 17" от Stilo Abarth за 16" или 15"

Трябват ми възможно най-леките и красиви 16" или 15" джанти В замяна предлагам 4 17" от Stilo Abarth с 4 еднакви гуми 205/45 Pirelli PZero Nero DOT края на ’07. Джантите да са с прили4ни гуми(в случая с с 15ките - да са с много добри). 17ките нямат капачки,имат 1-2 одирания в бордюри(малки) и са прави (не тресе до 190км/ч поне).Очаквам предложения. тел 0888 443716 - Асен. Ето снимка на джантите :

Аз имам такива джанти.На колата са ми.Гледам,че си от Пазарджик.Най-добре да се видим.Дай някакви координати на ЛС. От Пловдив съм,но не е проблем да се поразходя.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Колега погледни в гаража ми.15-ки с гуми 195/50/15 перфектни мишелинки давам ти снимка и на гумите.Джантите са изправени и няма никакво тресене
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

@Red Storm : колега дал съм телефон в обявата Довечера даже ще си бъда в Пазарджик - иначе живея в София.За другите - забравил съм да уточня наистина но не ме интересуват бартери със оригиналните джанти от Браво/Брава и Фиат Купе.Харесват ми такива с тънки спици или пък нещо от сорта на Борбет Type A или Type C .И да са 6.5 или 7J .

Коментар

Уточнявай се колега нямаше да си направя труда!
          Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Извинявам се на колегата за загубеното време и труда поради моята неточност в обявата.

Коментар

Продадени.

Коментар

Working...
              X