А, с халогена какво стана? Изглежда здрав....ама има близка снимка само на десния
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
GTV 2.0 (612 A)now
Цена само на предната добавка?Прагове цена?И може ли да постнете една снимка на типо абарт,че немога да си я представя тази добавка как ще стои на колата.
Цена само на предната добавка?Прагове цена?И може ли да постнете една снимка на типо абарт,че немога да си я представя тази добавка как ще стои на колата.
Приеми че изглежда по-хубаво от на седичи пакета
GTV 2.0 (612 A)now
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Забравил съм да ти отговоря, сори. Ще ги снимам подробно. Купувал съм ги за Седичи.Баси като гледам снимките ми идват едни идеи. :D :D :D Някой да продава Типо??? Да е след 93 година и запазенко. Че тук го чака едно двигателче 2,0 16 Турбо и салонче и Абарт пакетче :D :D :D
Хайде пак аз :D решетката червената напълно здрава ли е? Най важно в случая ми е мрежата, пласмасовата..понеже още отдавна мойта беше счупена там където се завиват болтчетата и подмених с метална рабица.Ако е здрава ще я взема
GTV 2.0 (612 A)now
Колега мойто е 93 новия феис,имам и приятел с такова.Напълно изрядно с леки забележки-нищо особено.Не съм решил дали да го продавам,но пък знае ли човек.Около какви пари търсиш (може и на ЛС).
Коментар