човече Чарли, забелязвате ли, че се набутвате в съучастничество в измама? Ако съм остър по тази тема е поради факта, че не мога да ги дишам измамниците, особено когато са от моята черга. (имам предвид пряко "инженера" скрит зад "Дженерал Ауто Електроникс", а не автора на темата.) Време е Мавриков да го посети. Наличието на патент не е гаранция за ефективност. Аз мога да патентовам вечен двигател, стига някой преди това да не го е патентовал във вида който искам и аз.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плазмен Катализатор - вдига мощността между 8 и 14%
Collapse
X
-
Re: Плазмен Катализатор - вдига мощността между 8 и 14%
filiar написа:- Увеличена мощност 8 - 14%)_______________________________________
0885261834
Коментар
-
charlie, понеже вече се обръщаш /НЕ/пряко към мен, явно трябва с теб да уточним нЕкои съображения:1. Идеята на дългия ми пост е filiar да не се сърди, когато някой не се доверява на фантастични приказки за намален разход, увеличена мощност, тиха работа и тям подобни ! Според мен тези приказки са фантастични защото, ако си чел рекламната препратка, пише за изпитване на устройството в Европа и Северна Америка. А сега си помисли само - ако то заслужаваше внимание - кой автопроизводител за 100 евро единична цена, няма да започне да го вгражда в новите си коли и да намали разхода, увеличи мощността и т.н. /уточнение ! - в рекламата пише, че става не само за карбураторни, а и за инжекциони и с електронно запалване и с газова уредба и т.н./ Ставало и на европейски и американски и азиатски и т.н. Абе - Златно чудо № XXL !1. Та, нямам нищо, ама абсолютно нищо против даването на устройството за тест. И защо да имам ? Който е решил да се прекара никой не може да го възпре. И в тази връзка защо ли filiar докато му е било на Самарата не го е тествал по начин, реално доказващ накакъв ефект ? 2. Интересът към темата не ми се струва малък - къде го прочете това ?3. Предложих разискванията да спрат, имайки предвид последните постове на filiar - човека, изнервен от недоверието към продаваното устройство /не продукт - когато го попитах дали е дистрибутор, рекламен агент или друго - той не отговори !/, започна да се държи като обидено малко дете и ако продължаваме в същия дух нещата /писанията/ ще загрубеят. Виждам, че предложението ми не се е приело. О’к аз на filiar няма да му отговарям, но с теб можем да продължим да нищим темата. Ако клавиатурата не ти се аби, не го прави, просто само чети !А, между другото - ти с плазмен катализатор ли си ? Понеже виждам, че си безстрашен и приемаш непознатите новости. И благодаря за пожеланията за здраве ! Приеми и моите към теб !
Коментар
-
@ Ivan видело се е че ше пада яко абене на калвиатури, за да го огранича в разумни граници, държа да изясня нещо, а именно - ти се зарови дъъълбооко в погрешна посока. аз не защитавам продукта който се продава, нито човека - просто мноого се издразних, от това че някой си позволява ограничава ики дори закриване на тема, в която хората си пишат и си хортуват. това ми е болката иначе пак ти казвам, нямам намерение да се занимавам повече с това - човека продава нешо, други хора казват че е менте, трети викат ебаси то туй яката работа и това е.... аре R.P.I."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie, абенето на клавиатури в случая става безсмислено /между мен и теб/. Най-вероятно нещо си се объркал, когато си чел написаното от мен. Никога не съм искал темата да се ограничава /интересно как?/ или дори закрива ! Просто исках да спрем със закачките, защото в един момент filiar много се ядоса, просто го взе много навътре ! Ако всеки който продаваше нещо във форума се палеше по толкова, пачките щяха да отидат в продавачите на клавиатури ! Иначе темата е интересна, колкото повече мнения се изкажат, толкова по-добре !Ако пък някой може да представи и убедителни доказателства от употребата на устройството - темата ще стане доста интересна !А дотогава, моля четете това което съм писал по редовете, не между тях ! аре ........
Коментар
-
Днес сме 1 юли. От днес потребителя в България вече стана по бял негър Относно въпросния плазмен катализатор ще се сезира КЗП за нарушение чл.5 ал.1, 2 и 3Закон за защита на потребителите е интересно четиво и го препоръчвам на всекиno pain no pain
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар