Причината да я продавам е, поради факта, че плазмата е за автомобили с делко. Остана ми от самарата и бях много доволен. Новото ми Браво, обаче е с бубини на всеки цилиндър и за него трябва да си купя, малко по-различен модел плазма. Машинарийката е изцяло българска разработка, на един доста възрастен и доста гениален инженер и е патентована. Поставяна е и изпитана на хиляди автомобили. Ако не се лъжа първият модел е от началото на 90-те и е модифицирана и подобрявана до ден днешен.С две думи, какъв е принципът на работа:Увеличава времетраенето на искрата 1000 пъти, което подобрява значително процеса на горене и води до: - По-стабилна и тиха работа на двигателя - Увеличена мощност 8 - 14% - Намален разход на гориво - Намалени вредни емисии, което можете да го видите на газ анализатор при включване и изключване на устройството и е доказателство за неговата ефективностПлазмата я давам за 140 лв + 20 лв. за монтаж и направо доплащам на майстора още 60 лв. да ми постави плазмата за фиата. Ползвал съм я половин година и мисля, че има още 2 години и половина гаранция.тел. 0887 25 28 25 - Илия(телефона ще бъде включен от другата седмица, че го изгубих, до тогава може да отговаряте във форума)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плазмен Катализатор - вдига мощността между 8 и 14%
Collapse
X
-
pugsy написа:един приятел си пати от това
Коментар
-
pugsy написа:един приятел си пати от това
Коментар
-
filiar написа:pugsy написа:един приятел си пати от товаНеговият приятел си е патил, защото устройството най-вероятно е монтирано от 3-то лице ("майстора" пред блока) което не е оторизирано за сервизен монтаж
Обикновено в БГ решаваме, че сме големи "майстори" и "спестяваме" цената на монтажа, а всъщност си го набиваме тройно, защото сме дървени философи и не разбираме от всичко, за да правиме какво ни скимне
п.с. Всеки има право на мнение, затова дайте да се уважаваме
http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
ixibit написа:нека някой който е слагал да каже дали наистина колата му върви повече и дали наистина пада разхода.
Коментар
-
ixibit написа:нека някой който е слагал да каже дали наистина колата му върви повече и дали наистина пада разхода.Доста високо КПД дава ТС-а
за разлика од тези с по 1 свещ
Незнам защо точно ти търсиш
При теб, ако има разлика ще е минимална
http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар