Страшна работа е колегата.Стана ми любопитно само ,колко ще ми продадеш дисковете без накладки без апарати без нищо само двата диска ,кажи цена?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Пунто МКчна части '98
Collapse
X
-
?
и за какво нареждате колегата ?на 1.1 дисковете са на 240.5мм на 1.2/16в са на 257.5мм на дали ще ти свършат работа а и цена за нови на 1.1 е окло 25 лв за бр. аз не бих карал с дискове след птп а и да си мисля че за 20лв за 2 бр дискове е офетра /колегата ги е използвал и се е отървал ти на какво разчиташ ?сори за спам но не е редно да вините хората които са си изпатили и глегат да избият някои лев от смачканата си кола /на никого не пожелавам такова нещо аз поне видях колата наживо /пунто MK1 1.1 98г
МЕТАН
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Коментар
-
Re: ?
georg_ijelev написа:и за какво нареждате колегата ?на 1.1 дисковете са на 240.5мм на 1.2/16в са на 257.5мм на дали ще ти свършат работа а и цена за нови на 1.1 е окло 25 лв за бр. аз не бих карал с дискове след птп а и да си мисля че за 20лв за 2 бр дискове е офетра /колегата ги е използвал и се е отървал ти на какво разчиташ ?сори за спам но не е редно да вините хората които са си изпатили и глегат да избият някои лев от смачканата си кола /на никого не пожелавам такова нещо аз поне видях колата наживо /
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар