Здравейте, продавам 2 летни гуми 185/60/14 Firestone Firehawk, DOT 4405, на снимките се вижда грайфера-има, но са по- стар дот, за задни стават, до сега ми бяха задни,30 лв за двете.София 0877-110-934
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам летни гуми 185/60/14
Collapse
X
-
Колега нищо лично, но защо се опитвате да пробутвате на други колеги гуми произведени 2005 и карани незнайно колко хиляди километра. Помисли не дай си боже заради такава гума да стане ПТП. Не предлагай да другите неща които сам не би искал да имаш. Това е просто съвет и пак повтарям нищо лично.Кара водно кололо
Fiat Bravo SX 1,4 12 V LPG 8,6/100
Коментар
-
palmeto написа:Колега нищо лично, но защо се опитвате да пробутвате на други колеги гуми произведени 2005 и карани незнайно колко хиляди километра. Помисли не дай си боже заради такава гума да стане ПТП. Не предлагай да другите неща които сам не би искал да имаш. Това е просто съвет и пак повтарям нищо лично.PUNTO GRANDE
Коментар
-
Всеки си продава каквото си иска . Още повече като си е сложил снимка и описание. А ако иска някой да да ги купи ще си прецени. Все пак затова е форума. Аз също съм качвал теми за продажба и да кажа честно и на мен ми е писнало от излишни коментари и спам. На колегата bravo 77777 успех в продажбата. Между другото ме интересуват тия гуми , ама не съм сигурен колко ще ме одерат куриерите и за монтажа. Все пак ако мога да попитам колегата с колко грайфер са гумите и дали имат нещо криво , бабанки и т.н.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар