Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто на части!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега,Барчето имаш ли го? Имам предвид това от първата снимка - колата с червения салон
    При нужда от застраховка http://zastrahovki.info

Коментар

Нямам го !!!

Коментар

Имам и комплект секретни болтове от Пунто-то ,без почти никакви следи от употреба=10лв.

Коментар

устанали части :1.Табло=20лв.2.километраж=30лв.3.механична реика с щангите и накраиници=40лв.4.Заден капак(комплект)липсва само рамото на задната чистачка=50лв.5.Задна кора с дупки за елипси=15лв.6.Кори на вратите+задни кори за двуврато Пунто=10лв.бр.7.Кора под предни чистачки=10лв.8.Стькла странични на вратите+ задни странични=10лв.бр.9.Халогени на броня(единия има счупена стоика=30лв.двата10.Механизьм с лостчета за мигачи,чистачки и авариини=30лв.11.Конзола педали=20лв.12.Бушонно табло=20 лв.13.Моторче предни чистачки+целия механизьм=20лв.14.Волан+топката за скоростния лост с кожата=30лв.15.Мокет=20лв.16.Датчик колянов вал=20лв.17.Дросел=40 лв.18.Бензинова реика (Weber)=30 лв.19.Дюзи=20лв.бр.20.машинка централно(оригинална)заедно с бравата=20лв.21.Резервоар=50лв.22.Жило с лостче за отваряне на задния капак=10лв.23.Десен стоп=30лв.

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Имам още: Тампони за заден мост(нови)-5 лв.бр. Серво-30лв. бубините-30лв. радиаторче парно-15лв. конзола парно-20лв. датчик парно(незнам точно наименование)-10лв. десен сенник-5лв,задни спирачни цилиндьрчета- 5лв.бр мигачи странични на калниците(жьлти)- 3 лв.бр.релета-5лв.бр. капачка на двигателя за маслото-5лв. дрьжка лява врата(вьншна)- 5 лв. емблема преден капак- 5 лв.

Коментар

Коментар

Коментар

Воден радиатор за Пунто 1.2 75 94г

Здравей колега,трябва ми воден радиатир за Пунто 1.2 75 94г, който е с климатик,радиатора е по-голям от стандартните и е с габаритни размери около 36х78 см.Имаш ли такъв радиатор и цена?Също задна чистачка за същото пунто - цена?
                              FIAT PUNTO 1.2 ELX 75

Коментар

Сьжалявам колега,тези неща са продадени !!!!

Коментар

Working...
                                X