Продавам брони за които са за преправяне за съответния автомобил.мисля че задната ще привлече вниманието на някои колеги.ЗА предната може да се използва част от нея като се изреже долния край и се използва за добавка към стоковата.Фланците са стоманени и престъргани с централен за БРАВО и БРАВА,но мисля че ще станат и за ПУНТО и КУПЕ.Снимки на фланците по късно.Пускам и снимки на броните в завършен вид в готови снимки от нета след съответния монтаж,боя и т.н .За повече инфо на 0893228252-Тодор.пращам и по ЕКОНТ за сметка на купувача.Поздрави.... Цените са;Задна броня-170лвПредна броня-120лвФланци-45лвЗА ОБщА ПОКУПКА-220 ЛВ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам предна и задна тунинг брони и фланци 4х98
Collapse
X
-
Колега от обявата ти нестава ясно за какъв автомобил са тези "брони" които продаваш...няма да е лошо да пишеш в момента са за купе или браво след което да пишеш че с преправяне стават и за друг автомобил.Качи реални снимки за да се види състоянието на нещата не примерни снимки от нет-а защото си е играчка предната броня от купе да се пасне за браво примерно,искат се извесна доза умения за подобна операция.Цените няма да коментираме.Нищо лично!Поздрави!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
-
Броните ми бяха на старата кола.Не съм писъл че стават за определен модел кола,а че след преправяне ще добият вид като тези на готовите снимки.определено няма да паснат от първия път на никой модел.Още в Тунинг центъра в Пловдив така ми ги бяха налепкали че просто нямам думи.Не се занимавам професионално с бояджийство а и финансите останаха кът след голямото ЛАЙНО от центъра след като си взех колата.Просто доизгладих и дозапълних ръбовете и боядисах.Това е....снимките са реални но леко изрязани(скрит е автомобила),но ще пусна 1,2 снимки,за да се види че колата е висока и има основа която да се изреже от старата броня и отново да се ползва за донапасване.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар