Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спирачни дискове апарати с накладки браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

спирачни дискове апарати с накладки браво 1.6

продават се спирачни дискове от браво 1.6.не са криви и имат много каране.продавам също и апарати пак за 1.6 който са с накладките.цена за всичко 40лв.може и само дисковете 20лв и само апаратите 20лв
    Прикачени файлове
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

Колега аз имам нужда от дискове,ама ме интересува дали са ф-и 240мм ?Ако можеш премери дали са с тези размери като на снимката.Такива ми трябват за типото за отзад.Мисля,че твойте трябва да станат.Ако са същите може да се видим някоя вечер на Билата в Люлин.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
      Колега аз имам нужда от дискове,ама ме интересува дали са ф-и 240мм ?Ако можеш премери дали са с тези размери като на снимката.Такива ми трябват за типото за отзад.Мисля,че твойте трябва да станат.Ако са същите може да се видим някоя вечер на Билата в Люлин.
      На бравото са 257х12 , евентуално работа могат да ти свършат предни от Пунто.
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Ок,сега и аз проверих,че на бравото са по големи.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

Колега разтоянието между двата отвора дето лови спирачния апарат какво е. Интересува ме дали тези апарати ще станат на пунто. В момента съм с 257 мм дискове но са 10 мм.

Коментар

biankov написа:
            Колега разтоянието между двата отвора дето лови спирачния апарат какво е. Интересува ме дали тези апарати ще станат на пунто. В момента съм с 257 мм дискове но са 10 мм.
            имаш предвид разстоянието между отворите с които се хваща апарата за шенкела ли.ако се интересуваш и си сериозен ми пиши да слезна до колата да ги премеря
            fiat bravo 1.6 16v gt
            fiat marea 1.9 8v jtd
            fiat punto 1.7 td
            fiat marea 1.6 16v

Коментар

biankov написа:
              при браво 10,5 са пред разрушение, оригинално са 12
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Точно на тези отвори ме интересува размера но не е толкова належащо да се разкарваш сега. Ако ти е по-удобно премери ги утре и кажи колко е Аз незнам и моите колко са и утре ще ги меря. Ако са същия размер ги взимам До колегата pakumba Моето пунто е 1.6 и е с 257мм дискове, но са криви. Онзи ден купих дискове от мареа и като тръгнах да ги монтирам се оказа, че са по дебели и не ми влизат в апарата.

Коментар

нови дискове почти без париМодерирано. Нарушение на т. 1.8 от правилата на форума и т. 10 от правилата на раздела.Модераторски екип.
                  bravo 1.6

Коментар

fiat bravo 1.6 16v gt
                    fiat marea 1.9 8v jtd
                    fiat punto 1.7 td
                    fiat marea 1.6 16v

Коментар

има ги още.дисковете са в перфектно състояние и са идеално прави.20 кинта двата.
                      fiat bravo 1.6 16v gt
                      fiat marea 1.9 8v jtd
                      fiat punto 1.7 td
                      fiat marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                      X