продават се спирачни дискове от браво 1.6.не са криви и имат много каране.продавам също и апарати пак за 1.6 който са с накладките.цена за всичко 40лв.може и само дисковете 20лв и само апаратите 20лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спирачни дискове апарати с накладки браво 1.6
Collapse
X
-
pecata написа:Колега аз имам нужда от дискове,ама ме интересува дали са ф-и 240мм ?Ако можеш премери дали са с тези размери като на снимката.Такива ми трябват за типото за отзад.Мисля,че твойте трябва да станат.Ако са същите може да се видим някоя вечер на Билата в Люлин.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
biankov написа:Колега разтоянието между двата отвора дето лови спирачния апарат какво е. Интересува ме дали тези апарати ще станат на пунто. В момента съм с 257 мм дискове но са 10 мм.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
biankov написа:Колега разтоянието между двата отвора дето лови спирачния апарат какво е. Интересува ме дали тези апарати ще станат на пунто. В момента съм с 257 мм дискове но са 10 мм.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Точно на тези отвори ме интересува размера но не е толкова належащо да се разкарваш сега. Ако ти е по-удобно премери ги утре и кажи колко е Аз незнам и моите колко са и утре ще ги меря. Ако са същия размер ги взимам До колегата pakumba Моето пунто е 1.6 и е с 257мм дискове, но са криви. Онзи ден купих дискове от мареа и като тръгнах да ги монтирам се оказа, че са по дебели и не ми влизат в апарата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар