Някои да има реостат за пунто мк2 или да продава. По възможност да е от Плевен.http://prikachi.com/images.php?images/152/8582152R.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
На някой да му се намират и да са му излишни Micro sd карти 1GB?Ще съм Благодарен!!!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
stambata1982
някой да има излишен ареометър ,аз имам един излишен дросел за пунто 176 .1.2 75 коня,без никви сензори,
Коментар
-
stambata1982
подарявам калъфки за пунто 176 за седалките,не са скъсани,просто ги свалих да ги пера и така си останаха, някой няма ли некви надраскани капачки за ал джанти , 58мм вътрешен
Коментар
-
Подарявам:2бр. 185/55/15 Hankook Ventus K102 /made in Korea/ с ДОТ 4304 - карани са като задни един сезон, а преди това са стояли 5 години на тъмно и сухо, имат грайфер, но едната има балон на борда, стават за каране, но тоя балон трябва да се оправи за да не стане беля, до вчера съм ги карал на колата си.Подарявам ги, защото си купих гуми 195/50/15 и тези са ми непотребни.Снимки: http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...PGВзимат се от място в София, кв. Люлин, ако до няколко дни не заминат отиват в боклука.тел: 0882-103-430punto HGT
Коментар
-
Имаш лично.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Някой може ли да ми подари 1 или 2 стари,изтъркани гуми,с балони,напукани,само да не изпускат -205/40/17?Трябват ми само за да пробвам къде ще опират,защото ще раздувам калниците. Ако на някой му се намират да пише на лично."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар