Подарявам оригиналния надпис Bravo GT и 115 16v останаха от тоталката .......... ще има да черпи по капи колегата :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
cs_aleksandar написа:Ibiza написа:Подарявам оригиналния надпис Bravo GT и 115 16v останаха от тоталката .......... ще има да черпи по капи колегата :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Здравейте колеги! Имам Фиат Брава 1.4 12v 75 к.с. Правя му ремонт по двигателя с инвестиция за бъдещето и ограничен бюджет за части. Колата ми я прави майстор, който идва само през уийкенда, защото през седмицата е на работа. Та въпросът ми е някой има ли ключ за свещите по двигателя, който не му трябва повече? Ако да, моля да пише тук или на лично.Fiat Brava 1.4 12v 1997г.
http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=3053
Коментар
-
Купуваш си един удължен камък за гедорето и си готов. Има ги даже специално за свещи с гумичка вътре, за захващане на свеща.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
u_bo
Ако някой има за подаряване стари изгорели инжектори - да се обажда !Няма значение от какво са.
Коментар
-
KupoB написа:Здравейте колеги , трябва ми един от болтовете за захващане на алуминивия капака покриващ свещите/бобините , яко някой има излишен да драсне едно ЛСКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Bane
На някой да му се намира гуменото покривало за предния болт, на конзола с подлакътник от Брава/мареа?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар