tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
По-големи от 120гр. не ми трябват. Аз ги ползвам само за фидер риболов, а моя фидер не може да изнася 200гр+ тежест.Иначе ширината и височината не ме бъркат ама въобще. Трябват ми да са 120гр., защото ловя в силно течение на фидер."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Дали на някой му се намира детско столче за кола в добро състояние? Дарението е добре дошло(лека финансова криза) . Ще пусна тема и в "купува", ама силно се надявам тук някой да се отзове.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Някой да подарява дръжка за сваляне/вдигане на стъклото за Пунто?п.с. става въпрос за най-старото Пунто.Поместено в грешна тема -> Преместено.Модераторски екип на fiat-bg.orgEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:е що ако са различни някой да не ги гледа има май една 13" има и 2 14 "но те са по запазенис джанти налиКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
gts.best написа:Колеги....Търси се...........Кука за теглене за Фиат Браво 2001...................Предлагам такава от БМВ.......джамбазина това беще оставил в багажника......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар