sok1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
avvasilev написа:sok1 написа:veselin10 написа:Я гледайте какъв списък с искания съм си направил 1. Антената на тавана (само антената, без стойката)...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Tornado написа:sok1 написа:Едната е запазена за veselin10.Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
-
Някой има ли излишни 13ки гуми като за ремарке.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
аз не искам нищоveselin10 написа:5. Помпичка за чистачкитеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
14ки сигурно ще влезнат ама идеята е да се търкаля по-лесно. Ако някой предлага с джанти няма да откажа все пак. :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:14ки сигурно ще влезнат ама идеята е да се търкаля по-лесно. Ако някой предлага с джанти няма да откажа все пак. :DLANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Мерси Оги, но става въпрос за постоянно. Поставям ги и забравям за дълги години за тях. Любо .... днес уж щях да се сдобия с едни ама те се оказаха под всякаква критика и направо ги изхвърлих.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Поръчах си едни LED ламБи от DX и умните човечета там ми ги изпратиха, но са объркали цоклите. И затова търся някой да ми подари 4 броя обикновени лампи (може и повредени) 21/5W, изглеждащи така:Условието е да са със здрави цокли, че точно тях ще ползвам.Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
-
Да ти ги пратя ли с куриер или да ти ги дам при следващия риболов Имам няколко и дори не ги знам дали са здрави, кажи как да се разберем да ти ги дам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар