Колеги, да се намира на някои 14’ тазове и копчето за стъклото на дясната предна врата на брава . Ако на някои му се намира да пише на Л.С. , пък после ще има почерпка разбира се
Търся малко говорителче за Мареа комби. Намират се на колоните на багажното. Трябва ми дясното(стоейки зад колата) , не че има значение ама да уточня. Ако на някой му се намира такова да се обади. Ако никой не иска да го подари съм готов да си го платя на разумна цена
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
някой да има дръжка за пунто, за пасажерското място? Ако има и за шофьорското...става въпрос за Punto Mk.I (ако има значение - GT1) че като реших да повозя баща ми ми направи забележка, че нямало дръжки :Dedit: Пропуснах: и кука за теглене, че като счупи бутало се наложи да го карам така 15 км :D Добре, че е фиат, а не някой VolksWagen да кажем, че нз какво щях да правя...
Язе си търся ,карбураторче за ладичка. Някой ,ако има нещо останало му от соца ,да се търкаля из мазето ,ще го отърва с удоволствие от него.Ако ми хареса ,нещо може и да платя някой лев Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар