осрахте темата вече :D Аз съвсем сериозно търся задни колани за мареа,браво,брава,двата странични. Уви наш колега засега ме мотае с тия колани,ако някой има излишни или не ги ползва да драсне лично.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари

Collapse

Важна тема

X
X
- 

u_bo u_bo
 Коментар
- 

Имам такива колега, ама съм от София.Аз търся 2 а може и един, ама ляв заден пластмасов праг на вратата за типо. Че моя много балъшки се счупи...u_bo написа:търся два болта от предни спирачни дискове.на снимката - болта в дясно до спирачния апарат.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
 // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
 Коментар
- 

Утре сте рекламирам една навигациа купена от И.С.19 и ако ми иа уважят сте ти свалиа 2 от моита кола-оригинални,или сте купиа 2 ладови.u_bo написа:търся два болта от предни спирачни дискове.на снимката - болта в дясно до спирачния апарат. LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8 LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
 ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
 Коментар
- 

u_bo u_bo
 - не знаех че ладови стават- какво е И.С.19 ?lubo_Y10 написа:Утре сте рекламирам една навигациа купена от И.С.19 и ако ми иа уважят сте ти свалиа 2 от моита кола-оригинални,или сте купиа 2 ладови.
 Коментар
- 

колега имаш ги коланите /от брава са ,само двата задни ти трябват ? да не объркам нещо но в момента колата е в бокса и ще трябва да почакаш 2-3 дни да ти ги пратя ако искаш Незнам само куриера колко ще ти излезе от софия за да не се обезмисли подаръка прати ми на л.с данни за доставка и като ги пратя ще пиша :Dparalesa написа:осрахте темата вече :D Аз съвсем сериозно търся задни колани за мареа,браво,брава,двата странични. Уви наш колега засега ме мотае с тия колани,ако някой има излишни или не ги ползва да драсне лично.
 Коментар
- 

Някой ако има читави двата задни амортисъора за 5тата врата на типо ... Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now. - Now.
 Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
 Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
 Коментар
Реклама

Collapse

.
 . При същите условия вече търся и картер за 1.8 16V .
 При същите условия вече търся и картер за 1.8 16V .

Коментар