Някой иска ли да ми подари безжичен рутер, който му събира прах, но работи безпроблемно? Например някой изостанал Линксис WRT 54 G (L)? Или ДЛинк 524? Такива съм ползвал и с малки забележки по ДЛинк-а - работиха безупречно вкъщи с по 2-3 устройства едновременно, Линксиса още го ползвам у дома. Или какъвто ще да е, в крайна сметка. Предварително благодаря.Ред.: Купих нов рутер, намерих добро предложение на ниска цена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
На някой да му се намира оръфана шофьорска седалка? Трябва ми страничната пластмаса дето е до амортесьорчето за повдигане и врътката за облегалката. Моята се мъчих да я лепя , но не става здраво... айде дано на някой да му се пие бираNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:На някой да му се намира оръфана шофьорска седалка? Трябва ми страничната пластмаса дето е до амортесьорчето за повдигане и врътката за облегалката. Моята се мъчих да я лепя , но не става здраво... айде дано на някой да му се пие бираКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:veselin10 написа:На някой да му се намира оръфана шофьорска седалка? Трябва ми страничната пластмаса дето е до амортесьорчето за повдигане и врътката за облегалката. Моята се мъчих да я лепя , но не става здраво... айде дано на някой да му се пие бираNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
van02 написа:Хора подарете ми емблема на фиат за браво/брава/марея на предната броня че някои лапета се се опитали да я свалят и са я счупили а пък така изглежда малко гадно.Апък черпнята се знае.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
На някой да му се намира, що годе читав акумулатор ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:На някой да му се намира, що годе читав акумулатор ?Past: Fiat 126, Fiat Ritmo, Plymoth Sundance, Oldsmobile Achieva, VW Fox, Fiat Brava
Present: 1. FIAT 126 P; 2. Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V, 3. Peugeot Boxer 2.5D, FIAT Croma 1.9 JTD 16V
Future: TESLA MODEL S
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар