Някой да има за подаряване дръжка за браво, предпочитам да не е от изгорелите. Мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
u_bo
u_bo написа:търся два болта от предни спирачни дискове.на снимката - болта в дясно до спирачния апарат.
Коментар
-
Здравейте колеги.Търся фасунката на габаритите(тази част която влиза крушката).Говоря за фар с лупа от марея!!Ако някои има счупен фар и не му върши работа ще съм много благодарен, естествено ще почерпя П.С. Не знам дали има значение но ми трябва от десен фар като застанеш срещу колата.Мерси предварително.От Стара Загора съм
Коментар
-
benzol написа:NikMar написа:Те трябва да са като на Брава и Браво, взех си ги от моргата за 10 лв. двата.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
На някой да ми се намират случайно болтове за гумите за Браво. Никъде не мога да открия по моргите стандартните, а само някакви с плоски глави, дето са друг размер и не ми вдъхват много доверие...Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
NikMar написа:benzol написа:NikMar написа:Те трябва да са като на Брава и Браво, взех си ги от моргата за 10 лв. двата.
Коментар
-
Tenix написа:Здравейте колеги.Търся фасунката на габаритите(тази част която влиза крушката).Говоря за фар с лупа от марея!!Ако някои има счупен фар и не му върши работа ще съм много благодарен, естествено ще почерпя П.С. Не знам дали има значение но ми трябва от десен фар като застанеш срещу колата.Мерси предварително.От Стара Загора съм
Коментар
-
iliyan написа:На моята ги смених с 6’’х8" инча,дори и отворите за видийте за захващане съвпаднаха.Оригиналните са 5"х7".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар