здарвейте колеги имам нужда ако може някой да ми подари запалка за Пунто МК2 че моята я затрих (да се е*а в главата)
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Търся малко говорителче за Мареа комби. Намират се на колоните на багажното. Трябва ми дясното(стоейки зад колата) , не че има значение ама да уточня. Ако на някой му се намира такова да се обади. Ако никой не иска да го подари съм готов да си го платя на разумна цена
Търся малко говорителче за Мареа комби. Намират се на колоните на багажното. Трябва ми дясното(стоейки зад колата) , не че има значение ама да уточня. Ако на някой му се намира такова да се обади. Ако никой не иска да го подари съм готов да си го платя на разумна цена
Диаметъра на говорителчето е 10см.
колега аз си вземах същото от морга за 2 лева,само предни не мога да си намеря имат ама от кръглите не от елипсите
Да му се намира на някой един тампон за амортисьор за Брава ТД100, че смених преди 2 дни амортисьорите ама нямах кинти и за тампони и сега като е нов амортисьора и съответно по-стегнат, така хлопа, че лошо ми става.
НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Да му се намира на някой един тампон за амортисьор за Брава ТД100, че смених преди 2 дни амортисьорите ама нямах кинти и за тампони и сега като е нов амортисьора и съответно по-стегнат, така хлопа, че лошо ми става.
Дай една снимка, да видя кое имаш предвид.
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Дай една снимка, да видя кое имаш предвид.
Прикачени файлове
НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар