Някой да има излишни, изостанали букси от фиат браво всякакви модели че искам да сменя мойте който са половината счупени. Става на въпрос за тези в двигателният отсег.
Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Някой да има излишни, изостанали букси от фиат браво всякакви модели че искам да сменя мойте който са половината счупени. Става на въпрос за тези в двигателният отсег.
И аз да попрося малко... На някой да му се намира кутия за падащ панел на авто cd плейър pioneer? Модела ми е DEH 1100 MPB, но мисля, че от всички други модели стават...
1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
И аз да попрося малко... На някой да му се намира кутия за падащ панел на авто cd плейър pioneer? Модела ми е DEH 1100 MPB, но мисля, че от всички други модели стават...
Имах една, но дали не я подарих на друг колега...Довечера ще проверя
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Говорител за дясна врата за моята кола някой да му се намира работещ?От опит - мисля, че се различават през годините. Може би и между моделите. Де да знам.
Говорител за дясна врата за моята кола някой да му се намира работещ?От опит - мисля, че се различават през годините. Може би и между моделите. Де да знам.
Ако са същите като на Мареа печелиш комплект заедно с тези на таблото. Цена:
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Дано. Навремето си купих от човек и се различаваха доста от моите. Едва я монтирах и то накриво. Веско да каже кога и къде да ги сравним, пък ще има, независимо от резултата.
Коментар