gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
u_bo
Търся ’женското’ на преден колан от Браво или Брава. Модела, който е гъвкав - в пластмасов ботуш е стоманено въже.Нещо такова:
Коментар
-
gamma написа:На някой да му се намира копче за вдигане/сваляне на стъклата?Може и неработещо. Трябва ми горната пластмаска, че откъртих едното "ухо" и изгубих отчупеното...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Приемам дарения от колеги от София на масло 10W40 . Aко на някой му е останало след смяна и не долива ще ми е от полза, за да доливам, че сега не мога да спра колата в бокса.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ако някой реши да изхвърля на скрап Браво/Брава/Мареа и е готов да се раздели с предните седалки на символична цена, нека ми пише.Търся 4 единични седалки, може със счупени/криви релси, скъсано жило на механизна за прибиране на облегалката (при Браво). Трябва само да са здрави металните корита отдолу и да не са съвсем съдрани самите седалки. Разни там ербеци, ел. моторчета, подгев и т.н., дали ще са пасажерски или шофьорски,нямат значение.
Коментар
-
Salvador написа:Ако някой реши да изхвърля на скрап Браво/Брава/Мареа и е готов да се раздели с предните седалки на символична цена, нека ми пише.Търся 4 единични седалки, може със счупени/криви релси, скъсано жило на механизна за прибиране на облегалката (при Браво). Трябва само да са здрави металните корита отдолу и да не са съвсем съдрани самите седалки. Разни там ербеци, ел. моторчета, подгев и т.н., дали ще са пасажерски или шофьорски,нямат значение."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Salvador написа:Ако някой реши да изхвърля на скрап Браво/Брава/Мареа и е готов да се раздели с предните седалки на символична цена, нека ми пише.Търся 4 единични седалки, може със счупени/криви релси, скъсано жило на механизна за прибиране на облегалката (при Браво). Трябва само да са здрави металните корита отдолу и да не са съвсем съдрани самите седалки. Разни там ербеци, ел. моторчета, подгев и т.н., дали ще са пасажерски или шофьорски,нямат значение.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Здравейте, трябва ми механизма, който е за наклона на облегалката на шофьорската или пасажерската седалки. Без никъкво значение от каква кола, стига да работи. Колкото по-стара, по-добре, а пък ако може и от двувратка безценно. Влязла ми е една муха в главата и от там трябва да започна, за да продължа. Рибарите ще ме разберат. Ще си правя стол, тип "Корум".Благодаря предварително, ако някой се отзове. Идеи също приемам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар