Продавам лети джанти 15 ,6J,ЕТ 35 (мисля) 4х98 с гуми. Джантите не са криви(до последно съм ги карал без да имам проблеми), не са изправяни, не са заварявани, не са пребоядисвани(но пък искат освежаване). Имат минимални забележки. Гумите са 195/50/15 за още един сезон ще изкарат без проблем. Продават се комплект -190 лева .И задна кора изработена от кофражна плоскост 2,5см за да издаржа тегло от 1х12’’ централна и 2х10’’ допалнителни от ляво и от дясно,тапицирана и готова за експлоатациа-30 лева. От Смолян съм.Пускам общи снимки(не знам как ще излезнат в нета,защото за първи път пускам тема във форума), а ако нйкои иска по подробни ще пращам на скайпа- teobonev. И телефон за вразка 0896162200-Тодор.Пращам и по ЕКОНТ за сметка на копувача.Поздрави на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам ляти джанти за Браво ГТ 15 4х98 и задна кора
Collapse
X
-
За колегата aStr4l .Просто вчера забравих да обновя обявата.И "ДА" още се продават.Ако има интерес и въпросчета-моля.Ето и малко по-нови снимки.Последната е ударена леко на ръба.така си го купих Фиата.карана е предна без никакъв проблем.на последната снимка с по добра програма и и увеличаване на снимката се вижда много добре.Джантите са карани само 1 година в България защото си купих 2 комплекта други джантури.Поздрави отново на всички.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар