Здравейте колеги!!След инцидент се налага да се разделя с малкия звяр Колата все още е цяла без предните калници лявата врата и преден 2-та леви и задното стъкла. Няма също и задния ляв стоп.Двигателя е без забележки, обслужен със сменено масло и филтри. Наклатките са чисто нови, бобините също. Не съм търговец на ударени коли, така че цените ще ги договаряме !! Работя с Еконт. За контакти с мен: 0897 985668, 0878 985668, email: motorhead-razlog@mail.ru или на лични.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Пунто 1.1 на части
Collapse
X
-
Колеги, за да няма недоразумения, искам да кажа, че двигателя искам да го продам цял. И скоростите също. Защото са читави и така ще свършат по хубава работа на някой.. Относно колата- без хидравлика е.Салона е запазен, таблото също. Има и газова уредба. ако някой купи двигателя и скоростите я давам бонус + почти пълна бутилка газ..Цените ще ги договаряме, просто вече взе много да ми пречи, а не ми се хвърля за скрап.
Коментар
-
аморт на задната вратаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Демонтирани и чакащи новия си собственик: Предни спирачни апарати свалени със маркуча. Чисто нови бобини. Нови предни накладки.Компютър.Кабели за свещи.Заден десен стоп.Задна кора.Седалки.Задни амортисьори.Предна броня.Задна броня.Фарове.Всичко друго си е на купето все още, но за 1 час се сваля и се праща в цялата страна.
Коментар
-
za punto chasti
onkel_tom написа:Демонтирани и чакащи новия си собственик: Предни спирачни апарати свалени със маркуча. Чисто нови бобини. Нови предни накладки.Компютър.Кабели за свещи.Заден десен стоп.Задна кора.Седалки.Задни амортисьори.Предна броня.Задна броня.Фарове.Всичко друго си е на купето все още, но за 1 час се сваля и се праща в цялата страна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар