Имам обърната през таван Дедра и продавам или части или цялата предполагам, че за 1500лв. може да се възстанови. Иначе двигател и скорости 500лв. Кожен салон /бежав велур/ 300лв. Преден ляв фар 30лв. Две десни врани - предна и задна по 50лв. заден капак 100лв. АГУ "Ловато" 200лв. Табло 100лв. двата стопа по 30лв. предна броня 80 лв. 2бр. халогени по 30лв. задна броня 60лв.и мн. др. части. Цялата ще я дам за 1500лв. Моля, модераторите да изтрият темата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам за Дедра ПРОДАДЕНА!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
готин, сори за колата, ама дали можеш да ми дадеш на шофьорската врата,.... незнам как точно се казва ама има някакво лостче дето като дръпнеш дръжката отвън и натиска нещо вътре и вратата се отваря, е те това лостче ми се счупи, и сега отварям шоферската врата през задната врата дай някаква цена, ако не може само лостчето, тогава целия механизъм мога да взема (зависи от цената де)СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Re: Продавам за Дедра
zdravgo написа:Имам обърната през таван Дедра и продавам или части или цялата предполагам, че за 1500лв. може да се възстанови. Иначе двигател и скорости 500лв. Кожен салон /бежав велур/ 300лв. Преден ляв фар 30лв. Две десни врани - предна и задна по 50лв. заден капак 100лв. АГУ "Ловато" 200лв. Табло 100лв. двата стопа по 30лв. предна броня 80 лв. 2бр. халогени по 30лв. задна броня 60лв.и мн. др. части. Цялата ще я дам за 1500лв.
Коментар
-
Дедрата е 1.8 i e Не знам какъв е този механизъм за който пита колегата по горе, но може да се разберем и да му го дам. Предната лява врата за нищо не става, така че няма проблем. Датчика не знам дали е здрав. Казанчето е ударено, но ако е здрав лесно ще се разберем за цена и ще ти го дам.Вече нямам италянска машина
Коментар
-
колега дай някакъв телефон за връзка, а механизме е ............дръжката на шофьорската врата най общо казано(или по точно лостчетата които са във вратата) , ама външната дръжка даже и вратата да не става нищо чудно да си е ок.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
pakumba написа:аз пък искам датчика за нивото на водата, този дето показва на борд компа. има ли такова нещо и можеш ли да ми кажеш как изглежда или снимка, понеже ми трябва за темпра, ама на моя датчик пише фиат/ланчаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
е хайде де колега или дай някакъв отговор с цени или дай някакъв телефон за връзкамерси предварително, бирата е от насСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Сори ама решихме да я продаваме цяла
Баща ми настоява да се продаде или цялата или пьрво салона и двигатея тези дни триабва да я гледат 3-ма едва след това ще я разфасоваме евентуално за това не отговарям толкова време. Двигател+скорости+климатроник 700 лв. Салон-бежав велур 300лв. Цялата кола 800 лв. без АГУ, с АГУ+ CD+колони 1000лв. 0887998186Вече нямам италянска машина
Коментар
-
колега коя година е колата, че май може и да я взема, и ако имаш някоя снимка да знам за какво става дума ще бъда благодаренСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:колега коя година е колата, че май може и да я взема, и ако имаш някоя снимка да знам за какво става дума ще бъда благодаренВече нямам италянска машина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар