Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Здрасти Жорко . Случайно да имаш маркуча, който е от дъмп клапата до маркуча по който "върви" въздуха след турбото ( не го обясних мн добре дано си ме разбрал ) , няма го в списъка ама аз да питам
Здрасти Жорко . Случайно да имаш маркуча, който е от дъмп клапата до маркуча по който "върви" въздуха след турбото ( не го обясних мн добре дано си ме разбрал ) , няма го в списъка ама аз да питам
би трябвало да го имам , но определено сега не знам къде е ..., пусни едно СМСче или пък ми дрънни утре 0878 555 803 да ме подсетиш
Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
http://jorko.alfaromeo-bg.com/Razni%20neshta/ ...Определяйте цени и влачете
Тва предното спойлерче от пунто ли е или колко по ниско е????Стъклопалст ли е???
За Пунто е ...така изглежда http://www.puntopower.com/jorko.html , само дето е БГ производство ..., ако те интересува , провери първо колко струва и после ми звънни
tony__ написа:
Някои от споилерите дали ще стане за Брава благодаря
ми мерни с метърчето и виж дали си близо до тези размери , защото не знам за какви коли са
а по -малкия от тези 2-та задните за Пунто ли е ? и кажи цена някаква
ако прочетеш внимателно всичко написано по темата , ще разбереш че заден спойлер не знам за какво става затова съм го и снимал с мерни единици , равномерно разчертани на тънка ламаринка , навиваща се върху барабанче от неустановен материал в капсулована кутийка от некъв полимер може би ...
а по -малкия от тези 2-та задните за Пунто ли е ? и кажи цена някаква
ако прочетеш внимателно всичко написано по темата , ще разбереш че заден спойлер не знам за какво става затова съм го и снимал с мерни единици , равномерно разчертани на тънка ламаринка , навиваща се върху барабанче от неустановен материал в капсулована кутийка от некъв полимер може би ...
хахахахахаха, предполагам, че с това имаш предвид нарисуваното отдолу на снимката средство за измерване на размери в случая до 5 метра, наречено Рулетка ? между другото ако някой може да намери задна кора за чинкуеченто (защото баща ми не е навит да сложа тонколони на нашата) ...
Коментар