Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам стерео Kenwood KRC-478R + елипси KFC-9605 и пръстен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам стерео Kenwood KRC-478R + елипси KFC-9605 и пръстен

Стереото е 4x40 вата, падащ панел, работи отлично, с възможност зa чейнджар + 2 eлипси пo 170 вата.Пращам с еконт с опцията да го видите преди да го вземете.Стереото и елипсите са перфектни и си вървят перфектно, продавам ги, за да си купя друга част за колата, която ми трябва.Цена: 220 лв. /договаряне/Тел. 0876413253 или на лично съобщение. Провавам позлатен пръстенОтдолу е отрязан за да го давам да ми го направят за по голям пръст, но така си и остана.Продавам го за 30 лв. /договаряне/

Хайде 190 лв. стереоото и елипсите!

Коментар

Хайде 170 лв. ПРОМОЦИЯ!!!

Коментар

Коментар

Коментар

Хайде колеги стереото за 60 лв., елипсите за 100 лв., пръстена за 10 лв.Може и по отделно да се купят, стереотата са евтини но елипсите са много добри, до сега съм нямал проблем с тях и не съм ги използвал много, почти като нови са.

Коментар

Хайде колеги стереото за 45 лв. елипсите за 80 лв. и резервна гума за фиат за 30 лв./снимка утре/

Коментар

Хайде колеги стереото за 40 лв. елипсите за 70 лв. и резервна гума за фиат за 30 лв./снимка днес/

Коментар

Хайде колеги стереото за 35 лв. елипсите за 60 лв. и резервна гума за фиат за 25 лв.- /снимка с голямо закъснение утре/

Коментар

стерео

стереото,като стигнеш 15лв.го отнасям.неми трябва ама ме кефиш какъв позарлък праиш.
                    http://www.youtube.com/watch?v=q19-X...embedded#at=50 (велика )страхлива България

Коментар

Намерих си пари за части.ИЗТРИЙТЕ ТЕМАТА

Коментар

Working...
                      X