Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

двигател от пунто гт 2++ HP

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    КОЛЕГАТА Е ИЗМАМНИК !!!!!!!!!! днеска получихме скоростна кутия от него която беше "перфектна " и не била слагана и нам кво си нам що си .... !! те от 5 скорости 4 oт тях харкат 1вата едвам влиза ..... няма думи просто кво да кажя незнам .. нали си има 2 кутии едната на части и една здрава .. тази явно е била на частите
    кой е измамник бе тап***р,нали ти казах преди да ти я пратя че кутията не сам я качвал на моита кола,като я купих от колега тука вав форума такива му бяха думите че е идеална нали ти казах това преди да ти я пратя и синхронизатори ти пратих 2-ва броя безплатно и пак ми сереш в темата.Продал съм повече от педесет пъти части и други работи тук във форума и ти си първия недоволен.!!!! Искам да споделиш тук казах ли ти преди да ти я пратя че не съм я пробвал,но сам я взел от познати от форума,които ми казаха че е идеална,я кажи сега

Коментар

aleksi1209 написа:
      s00rry написа:
      КОЛЕГАТА Е ИЗМАМНИК !!!!!!!!!! днеска получихме скоростна кутия от него която беше "перфектна " и не била слагана и нам кво си нам що си .... !! те от 5 скорости 4 oт тях харкат 1вата едвам влиза ..... няма думи просто кво да кажя незнам .. нали си има 2 кутии едната на части и една здрава .. тази явно е била на частите
      кой е измамник бе тап***р,нали ти казах преди да ти я пратя че кутията не сам я качвал на моита кола,като я купих от колега тука вав форума такива му бяха думите че е идеална нали ти казах това преди да ти я пратя и синхронизатори ти пратих 2-ва броя безплатно и пак ми сереш в темата.Продал съм повече от педесет пъти части и други работи тук във форума и ти си първия недоволен.!!!! Искам да споделиш тук казах ли ти преди да ти я пратя че не съм я пробвал,но сам я взел от познати от форума,които ми казаха че е идеална,я кажи сега
      така е ИЗВИНЯВАМ СЕ !!! колегата на другия ден като се чухме излезе мн точен и прати синхронизаторите и аз чесно казано се изненадах много , просто това като го писах тамън се бях прибрал от гаража и ми даржеше ядосаното знаеш как е с тая кола даваш всичките си пари седиш по цял месец гладен и накрая пак не е добре и за това се бях ядосал мн.., и сега сабирам пари да я дам на майстор да я сваля и да я пренарежда с др синхронизатори извинявам се пак !! грешката е моя колега е точен !
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

изпадна една разпънка sparco 60лв.
              Прикачени файлове

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар