Здравейте Колеги.Дойде времето да разчистим мазето,и за това пускам обявата с останалите части от колата.За Фиат Браво 1.9 ТД100:-Интеркулер-Турбо с колектор-2 стопа-Табло с уредите-ГНП Лукас-Цялото парно в купето-Панела за парното/Колата е с климатик/-Волан с Airbag-Късата полуоска с двете карета-Компресор за климатик-Сервоуслилвател с помпата-Компютър за колата-Kомпютър за управлението на Airbag-Лостчетата за чистачките и мигачите-Маслен радиатор-Средно гърне-Мека връзка на генерацията с първото гърне-И всякакви пластмаси за салона,кори на врати,барче между седалките,маркучи по двигателя,казанче за пръскалките на прозореца.-Ако някой го интересува нещо друго нека да пита,понеже може да съм забравил нещо.-Имам и радиатор за Фиат Брава 1.6 16V.Колата беше с климатик и радиатора върви заедно с перката.Тези дни ще кача и снимки,защото всичко е в мазето и ще ми трябва време да ги наснимам.Всички цени са по Договаряне,целя да си разчистя мазето!!!!!За контакти 0894 354 098 Иван се казвам,или ЛС отговарям на всяко питане.Поздрави на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.9 ТД100 1997г.
Collapse
X
-
Това е линкът към снимките с частите от колата,предварително се извинявам за качеството им.http://vanio0997.snimka.bg/automobil...15Всичко което се вижда на тях е налично,само не съм снимал маховикът на колата,и меката връзка на генерацията с първото гърне,защото е доста трудно да се стигне до тях в момента,но при интерес ще ги снимам този уикенд.Всички цени подлежат на коментар в границите на разумното,при закупуването на повече от едно нещо цените ще са по-ниски и ще има пoдаръциПоздрави на Всички.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар