продавам касетофонче за кола марка Sony без тонколони :D модел: XR1750 FM/AM Cassette Car Stereo, цена 50 лв. а бирата е от мен , има изходи за усилвател и за жично дистанционно .тел. 0886/189894
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
касетофонче СОНИ
Collapse
X
-
касетофонче СОНИ
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
не е на шейна. аз си го монтирах има си оригинална букса, с която много лесно се сваля от колата, ама аз си имам едно капаче и всеки път като спра просто го скривам, а ко реши някой да го краде, е лесен за сваляне, че да не ми разбива и да прави мнго поразии, мамка им Но ако кажеш свалям го и ти го прашам та ти да му се радваш, като цяло си е супер касетофонче, само че сега ще ми трябвата малко парички, че ми изникнаха един куп непредвидени разходи....трябва да сменям офис и главата ми направо е гръмнала, вобще не мие до радиото сега, а някой лев, ще ми е от голяма полза. Като се стабилизирам малко в новия офис ще му мисля пак за музика в колатаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
хайде бе хораСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ок значи ще мога да уредя и бирата, само кажи каква марка бира пиешСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
никой друг ли не се интересува??СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
киолега zfa159 , нищо не казваш, а и май никой друг не се интересува...не е чак толкова лошо касетофончето....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Аз пак ще се опитам да си продам касетофончето, че за сега никакъв интерес, Все пак е класика, не е толкова лошоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
и аз мисля че касетофончето си струва, ако някой го иска да казва цена и да валачи, просто ми трябват малко екстра парички, понеже правим нов офис ....и ....аве впрегнали сме всичко за да го направим, трябват още париСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар