Продавам 4 бр. джанти OZ racing употребявани.Диаметър: 15 Болтове: 4Внос от Италия. Джантите имат индекс 7J15H2, ET37, междуболтово разстояние 4x100, но са свалени са от Фиат Браво-95’. Двете гуми са за боклук и не участват. Цена на голи джанти 260лв., цена с другите две гуми (Marangoni Zeta Linea 195/50/15, летни, DOT 2307)- 300лв общо. Гумите отделно 60лв. двете. За болтовете, които се оказват ексцентрик и напасват джантата за 4x98, отделно споразумение. Пращам с куриер за сметка на купувача. Още снимки тук http://img835.imageshack.us/g/img5378p.jpg/Гр.Русеgsm: 0898553164 (12-21ч)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам джанти OZ racing 15'', 4x100
Collapse
X
-
колега, като гледам болтовете от снимката, която има в албума, това са болтове с ексцентрик и се ползват когато слагаш джанти 4х100 на италианка.До колкото имам и наблюдения тези джанти масаво са си 4х100 и според мен има голяма вероятност и твоите да са толкова. Ако е възможно примери ги с точност за да си сигурен в информацията която даваш. Да не остане някои излъган.имам и два въпроса:1.Бартери интересуват ли те?2.Само 2-те гуми продават ли се? Цена?поздрави и успех с продажбата!~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
-
Колега, аз вчера от евентуален купувач сефте чух, че имало такива болтове. След твоя коментар се налага вече наистина да разбера, ама съм много изненадан Благодаря ти за коментара. Ще се извиня, ако съм подвел някого, дано не съм. Ще пиша пак. Иначе бартери не ме интересуват. Двете гуми (Marangoni Zeta Linea 195/50/15, летни, на 3 сезона) мога да продам отделно от джантите. Нямат интервенции по тях и имат доста хляб. Цена на двете гуми - 60лв. Относно предложения за гумите, колегата от предния коментар е с предимство за момента.едит: DOT 2307едит 2: болтовете се оказаха ексцентрик, ще премеря и джантата с шублер..снимка на един от болтовете http://img220.imageshack.us/i/img5380c.jpg/
Коментар
-
UPDATE:джантите са измерени и са 4x100 междуболтово. (много съм изненадан)Извинявам се, ако съм подвел някого, невежеството беше мое, а колегата tukbata беше много прав Цената е 260лв. без болтовете, които се оказаха ексцентрични и напасват джантата за 4x98, за тях отделно ако някой се интересува.Поздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар