амортисьорчетата колега какви пари им търсиш и евентуално колко би излезнал куриера до Търново доставката :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам: Fiat Tempra 2.0 8v (беше 4x4) на части
Collapse
X
-
Съжалявам колега, но много работа ми излиза около колата и рядко поглеждам темата. Кажи адрес за доставка на лични и потвърди дали все още ги искаш. Колегата с амортисьорчетата също може да каже къде да ги пращам, но нещо не мога да им измисля цена, а и те са още на колата и ще трябва чак в понеделник-вторник да ги пускам.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
porosenoq написа:Съжалявам колега, но много работа ми излиза около колата и рядко поглеждам темата. Кажи адрес за доставка на лични и потвърди дали все още ги искаш. Колегата с амортисьорчетата също може да каже къде да ги пращам, но нещо не мога да им измисля цена, а и те са още на колата и ще трябва чак в понеделник-вторник да ги пускам.и колко може да струва доставката по куриера
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Колега, механизма за предните чистачки здрав и наличен ли е? Интересува ме по-точно здрави ли са му пласмасовите легала в които "лагеруват" ябълките на щангите предаващи движението от двигателя към рамената на чистачките. И ако "ДА" какви пари му търсиш? Ако и двигателчето работи - още по-добре.FIAT Tempra SW 1,9 TD
Коментар
-
Не за съжаление колега, няма почти нищо вече от колата. Нямах време да допълня обявата. Ето какво остана от колата:4 железни джанти с гуми + пета джанта с резервна гума (2 от гумите са добри - другите 2 имат грайфер, но имат и балони) - 50 леваМаслена помпа - 15 леваКомпресор климатик - 15 леваПредно ляво стъкло - 10 леваАБС - 10 леваДросел - 20 леваКазанче за водата - 10 леваВентилатор за парното - 15 леваОгледало ляво - 10 леваЕКУ - 15 леваFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар