Спирачните апарати ги има, състоянието им на пръв поглед е добро. Не съм обръщал внимание на накладките колко ги има. Снимка ще се опитам да направя и да кача.Динамото също ще го снимам, но не зная колко ампера е - като го снимам ще кажа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам: Fiat Tempra 2.0 8v (беше 4x4) на части
Collapse
X
-
Ох много съжалявам изключил съм съвсем. Снимки нямам на уплътнението, пък и не съм го заглеждал много, но предполагам че няма какво да му еТака или иначе няма да ти искам 100 лева за него :D, така че направо ще го приготвя тук да е при мен..Ето снимка на динамото, за съжаление не зная колко ампера е (снимката е правена преди 1 седмица, сега я изрових тука от компютъра), а в момента нямам достъп до колата, така че ще трябва да проверя допълнително.
Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
амортесьорчетата на 5-та врата (багажника) ? има ли ги , мойте изпускаха само през зимата , ама и сега дори не държат в топлото... кажи и каква цена ще им търсиш и дали държат изобщо и на студено и т.н.P.S. щях да забравя да питам дали имаш капачката на разширителния съд... :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
porosenoq написа:Колата е с дискове отзад, спирачниет апарати са здрави. Ще добавя снимки събота и неделя. За чистачките не съм сигурен дали разбрах правилно - но чистачките са си обикновените.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Koлега днес бях при колата, просто нямам възможност всеки ден да ходя. Ето снимки на апаратите:40-тина леваЧистачките се оказаха цели, но са в много лошо състояние... не знам дали има смисъл да се взимат.Някой ако има нужда от газова уредба или от нещо друго - да казва - ще измислиме и някаква промоция
За колегата с амортисьорчетата - здрави са - по спомен и в по-студено време си стоеше.
Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар