Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам: Fiat Tempra 2.0 8v (беше 4x4) на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спирачните апарати ги има, състоянието им на пръв поглед е добро. Не съм обръщал внимание на накладките колко ги има. Снимка ще се опитам да направя и да кача.Динамото също ще го снимам, но не зная колко ампера е - като го снимам ще кажа.
    Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
    Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Колега, какво стана с уплътнението?
      Sedicivalvole (Racing Rosso)now
      GTV 2.0 (612 A)now
      E60 530D now.. hate it big time :D
      Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
      Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Ох много съжалявам изключил съм съвсем. Снимки нямам на уплътнението, пък и не съм го заглеждал много, но предполагам че няма какво да му е Така или иначе няма да ти искам 100 лева за него :D, така че направо ще го приготвя тук да е при мен..Ето снимка на динамото, за съжаление не зная колко ампера е (снимката е правена преди 1 седмица, сега я изрових тука от компютъра), а в момента нямам достъп до колата, така че ще трябва да проверя допълнително.
        Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Колега, динамото е 64А, направил съм му и подробни снимки, но ще ги кача малко по-късно. На спирачните апарати също съм направил снимки - и те малко по-късно ще са тук.
          Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

UPЦялата кола без преден и заден мост, скорости, кардан, раздатка, диференциал - 400 лева (напомням, че колата е с газова уредба, климатроник, железни джанти с гуми - има и други неща за които не се сещам)
            Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

амортесьорчетата на 5-та врата (багажника) ? има ли ги , мойте изпускаха само през зимата , ама и сега дори не държат в топлото... кажи и каква цена ще им търсиш и дали държат изобщо и на студено и т.н.P.S. щях да забравя да питам дали имаш капачката на разширителния съд... :D
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Има ги и амортисьорчетата и капачката, ще пиша повече подробности тези дни. (най-вероятно събота)
                Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

porosenoq написа:
                  Има ги и амортисьорчетата и капачката, ще пиша повече подробности тези дни. (най-вероятно събота)
                  окей , благодаря ти , ще чакам отговор

Коментар

Колега отзад с барабани ли е или с дискове и ако е с дискове цена на спирачните апарати,ако са здарави естествено

Коментар

Интересуват ме чистачките - има ли ги още и какви са - от тези обикновените с кука на върха или тези който са едно цяло ?мерси

Коментар

Колата е с дискове отзад, спирачниет апарати са здрави. Ще добавя снимки събота и неделя. За чистачките не съм сигурен дали разбрах правилно - но чистачките са си обикновените.
                        Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Колега какво стана със спирачните апарати-снимки,цена?

Коментар

porosenoq написа:
                            Колата е с дискове отзад, спирачниет апарати са здрави. Ще добавя снимки събота и неделя. За чистачките не съм сигурен дали разбрах правилно - но чистачките са си обикновените.
                            на темпра и на някой по нов модел типо чистачките са по-различни от на други коли... с цяло рамо са на темпра и се сменят само перата или директно както той иска цялата чистачка(рамо+перо).мойте не чистеха добре и направи си купих от морга 2 цели.

Коментар

Колега ще дадеш ли цена на задните спирачни апарати или не?

Коментар

Koлега днес бях при колата, просто нямам възможност всеки ден да ходя. Ето снимки на апаратите: 40-тина леваЧистачките се оказаха цели, но са в много лошо състояние... не знам дали има смисъл да се взимат.Някой ако има нужда от газова уредба или от нещо друго - да казва - ще измислиме и някаква промоция За колегата с амортисьорчетата - здрави са - по спомен и в по-студено време си стоеше.
                                Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X