Здравейте колеги,продавам Темпра 2.0 8v 4x4 113 к.с на части. Колата е 93 година и е регистрирана за момента и в движение. Предстои да се отпише в кат и да се вземе всичко от 4x4-то. По колата иначе е налично всичко, с изключение на предния и задния мост, скоростите, кардана, диференциал... Колата е бяла на цвят. Няма ръжда и повечето ламарини са запазени, освен предния капак, който гледам, че е китван и има малко кривичко, но не е нищо фатално, предполагам, че би свършил работа на някой. Колата я взех във събота (15.01.2011), но както казах ще служи за донор на 4x4. Не мога да кажа по-точно какво е състоянието на двигателя, но звучи добре. Предишния собственик каза, че не харчи масло.По интериора всичко е налично, но още не съм решил дали ще продавам салона, защото мога да го ползвам за едно Типо (и все пак ако се случи така от типото ще е наличен) Колата е с климатроник - работещ, ел огледала, ел стъкла отпред. Машинката за стъклата на шофьорската врата дава проблем с вдигането на шофьорското стъкло - не сработва всеки път, но мисля, че може да се оправи (не дава добър контакт). Колата има и газова уредба. Километрите за съжаление не обърнах внимание колко са, а колата съм я оставил далече от където живея и ще трябва да я допълня тази информация по-късно. Това са в основни линии нещата които се сещам. Ако има нещо което съм забравил - питайте, защото буквално всичко е налично без 4x4-то. [/img]Ето и ориентировъчни цени на частите:Двигател с инсталацията - 270 леваЖелезни джанти с гуми(14" летни) - 100 леваГазова уредба комплект BRC - 120 леваОборудвани врати - 35 лева бройЗадна броня - 40 леваПредна броня с дупки за халогени (без халогените) - 35 леваЕлектронен километраж - 40 леваБензинова помпа - 40 леваВоден радиатор - 35 леваРадиатор климатик - 20 леваКомпресор - 45 леваУправление на климатика (климатроник) - 35 леваФарове - 25 лева бройМигачи - 5 лева бройСтопове - 15 лева бройКалници - 20 лева бройАларма (не знам марка, има централно, 2 дистанционни) - 30 леваГенерация - 60 лева или на гърне по 25-30 леваРезервна гума с джанта - 20 леваПета врата (багажник) оборудвана - 35 леваТова са нещата за които се сещам на първо време. Двигателя ми се иска да го продам цял, защото не ми се разглабя.По едрите части е желателно да се вземат лично от вас, защото е трудно с куриери иначе нямам нищо против с Еконт да пращам.Ако някой има желание, колата може и да се продаде "цяла" (общо взето стъпила на пода :D ) за около 650 лева.За момента колата е цяла и се намира не не много удобно място. Възможно най-скоро започвам да я разкоствам. Снимки очаквайте утре.За контакт: ЛС и 0897 227 447 begin_of_the_skype_highlighting 0897 227 447 end_of_the_skype_highlighting (Росен) или 0883 367 504 (Стефан)Забравих да напиша, че съм от София
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам: Fiat Tempra 2.0 8v (беше 4x4) на части
Collapse
X
-
колега евентуално за крика колко парички ще искаш ? то кофти че сме малко далече.. а крика може би ще ми трябва за ситроена от подписа , че оригиналния му е адски ръждясал и не може да се разпъне. а този от темпрата става.с него сменях зимните...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Joro написа:Малко офтопик:Колега, ако съм на теб ще си оставя двигателя за части, или поне долнището му||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
porosenoq написа:Колега, ще проверя и ще ти кажа за уплътнението, а на предния колега за крика - по принцип мислех да не го продавам.Добавям и салона за продажба. Не е в много добро състояние - 35 лева.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:няма проблеми , вече не ми трябва , оня го оправихFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар