Здравейте колеги,продавам Темпра 2.0 8v 4x4 113 к.с на части. Колата е 93 година и е регистрирана за момента и в движение. Предстои да се отпише в кат и да се вземе всичко от 4x4-то. По колата иначе е налично всичко, с изключение на предния и задния мост, скоростите, кардана, диференциал... Колата е бяла на цвят. Няма ръжда и повечето ламарини са запазени, освен предния капак, който гледам, че е китван и има малко кривичко, но не е нищо фатално, предполагам, че би свършил работа на някой. Колата я взех във събота (15.01.2011), но както казах ще служи за донор на 4x4. Не мога да кажа по-точно какво е състоянието на двигателя, но звучи добре. Предишния собственик каза, че не харчи масло.По интериора всичко е налично, но още не съм решил дали ще продавам салона, защото мога да го ползвам за едно Типо (и все пак ако се случи така от типото ще е наличен) Колата е с климатроник - работещ, ел огледала, ел стъкла отпред. Машинката за стъклата на шофьорската врата дава проблем с вдигането на шофьорското стъкло - не сработва всеки път, но мисля, че може да се оправи (не дава добър контакт). Колата има и газова уредба. Километрите за съжаление не обърнах внимание колко са, а колата съм я оставил далече от където живея и ще трябва да я допълня тази информация по-късно. Това са в основни линии нещата които се сещам. Ако има нещо което съм забравил - питайте, защото буквално всичко е налично без 4x4-то.
[/img]Ето и ориентировъчни цени на частите:Двигател с инсталацията - 270 леваЖелезни джанти с гуми(14" летни) - 100 леваГазова уредба комплект BRC - 120 леваОборудвани врати - 35 лева бройЗадна броня - 40 леваПредна броня с дупки за халогени (без халогените) - 35 леваЕлектронен километраж - 40 леваБензинова помпа - 40 леваВоден радиатор - 35 леваРадиатор климатик - 20 леваКомпресор - 45 леваУправление на климатика (климатроник) - 35 леваФарове - 25 лева бройМигачи - 5 лева бройСтопове - 15 лева бройКалници - 20 лева бройАларма (не знам марка, има централно, 2 дистанционни) - 30 леваГенерация - 60 лева или на гърне по 25-30 леваРезервна гума с джанта - 20 леваПета врата (багажник) оборудвана - 35 леваТова са нещата за които се сещам на първо време. Двигателя ми се иска да го продам цял, защото не ми се разглабя.По едрите части е желателно да се вземат лично от вас, защото е трудно с куриери иначе нямам нищо против с Еконт да пращам.Ако някой има желание, колата може и да се продаде "цяла" (общо взето стъпила на пода :D ) за около 650 лева.За момента колата е цяла и се намира не не много удобно място. Възможно най-скоро започвам да я разкоствам. Снимки очаквайте утре.За контакт: ЛС и 0897 227 447 begin_of_the_skype_highlighting 0897 227 447 end_of_the_skype_highlighting (Росен) или 0883 367 504 (Стефан)Забравих да напиша, че съм от София
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам: Fiat Tempra 2.0 8v (беше 4x4) на части
Collapse
X
-
колега евентуално за крика колко парички ще искаш ?то кофти че сме малко далече.. а крика може би ще ми трябва за ситроена от подписа , че оригиналния му е адски ръждясал и не може да се разпъне. а този от темпрата става.с него сменях зимните...
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Joro написа:Малко офтопик:Колега, ако съм на теб ще си оставя двигателя за части, или поне долнището муКолега сериозно, ако разделиш мотора. Пиши ми за главата. Независимо кога стане това! Може все още да имам интерес!
поздрави!
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
porosenoq написа:Колега, ще проверя и ще ти кажа за уплътнението, а на предния колега за крика - по принцип мислех да не го продавам.Добавям и салона за продажба. Не е в много добро състояние - 35 лева.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:няма проблеми , вече не ми трябва , оня го оправихПродаде се кутията на въздушния филтър, запазена е задната (5-та) врата. Има колега, който има интерес и за цялата, но за сега ще обмисли първо... Много налични части, отстъпки за повче покупкиМотора за сега не мисля да го разхвърлям, но ако има няколко желаещи може и това да се случи.
Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар