продавам тенекиена джанта 14 цола от фият брава,в добро састояние е ,няма кривини,цена 20 лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тенекиена джанта 14 цола от фият брава
Collapse
X
-
stefaka222 написа:За пръв път чувам за такава джанта дай една снимка да видя какво еиначе съм чувал за лЯти джанти лЕТни само зимни не знам има ли Поне една снимка не е лошо да качиш щото така се сещам за тенекия от сирене
Коментар
-
komardjiqta написа:stefaka222 написа:За пръв път чувам за такава джанта дай една снимка да видя какво еиначе съм чувал за лЯти джанти лЕТни само зимни не знам има ли Поне една снимка не е лошо да качиш щото така се сещам за тенекия от сирене
Коментар
-
komardjiqta написа:komardjiqta написа:stefaka222 написа:За пръв път чувам за такава джанта дай една снимка да видя какво еиначе съм чувал за лЯти джанти лЕТни само зимни не знам има ли Поне една снимка не е лошо да качиш щото така се сещам за тенекия от сирене
Коментар
-
komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:stefaka222 написа:За пръв път чувам за такава джанта дай една снимка да видя какво еиначе съм чувал за лЯти джанти лЕТни само зимни не знам има ли Поне една снимка не е лошо да качиш щото така се сещам за тенекия от сирене
Коментар
-
komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:stefaka222 написа:За пръв път чувам за такава джанта дай една снимка да видя какво еиначе съм чувал за лЯти джанти лЕТни само зимни не знам има ли Поне една снимка не е лошо да качиш щото така се сещам за тенекия от сирене
Коментар
-
komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:stefaka222 написа:За пръв път чувам за такава джанта дай една снимка да видя какво еиначе съм чувал за лЯти джанти лЕТни само зимни не знам има ли Поне една снимка не е лошо да качиш щото така се сещам за тенекия от сирене
Коментар
-
komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:stefaka222 написа:За пръв път чувам за такава джанта дай една снимка да видя какво еиначе съм чувал за лЯти джанти лЕТни само зимни не знам има ли Поне една снимка не е лошо да качиш щото така се сещам за тенекия от сирене
Коментар
-
komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:komardjiqta написа:stefaka222 написа:За пръв път чувам за такава джанта дай една снимка да видя какво еиначе съм чувал за лЯти джанти лЕТни само зимни не знам има ли Поне една снимка не е лошо да качиш щото така се сещам за тенекия от сирене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар