Фиат пунто 1.1 Сив цвят.Цените са много добри.Останаха следните части,но имам и други,но за тези гарантирам че са в идеално състояние:-Двигател,не е пипан-Задни стъкла -2бр(колата е двуврата)-Предно дясно стъкло-Дясна врата -Врата багажник-Сензор аербег-компютър-десен калник-Предна броня-Помпа серво-Стартер-Ламбда сонда-Ел.инсталация с таблото за бушоните-огледало за задно виждане-десен халоген-управление за чистачки/мигачи-Мигачите,които се намират на калника-рамена на предните чистачки-2бр-Моноинжекция-Педали-механизъм за заключване на 3-та врата и жилото към нея-Ръчна спирачка-МАР сензор-Дръжките,които се намират на тавана-пепелник за задна кора-Колани+закопчалките-Дръжка за отваряне на преден капак-Мигач-ляв(бял)-казнче за течност за спирачки-моторче за предните чистачки-Филтърна кутия-Вентилатор парно-Контактен ключ-Управление за парното-централна конзола-Управление за халогените-централна конзола-Резервна гума(патерица+крик)-Кора за багажника-Има някои кори и пластмаси останали от салона----------------Отново казвам,че частите са в много добро състояние.Правя и следните подаръци:---При покупка на части над 30 лв подарявам предната броня(леко е надрана в единия край)---При 20 лв-единия халоген(десен)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1
Collapse
X
-
Здравейте, колега,Трябва ми мембраната на регулатора на налягането на бензина(снимка: http://dox.bg/files/dw?a=8937967ed6 ), или в краен случай цялото блокче на моноинжекцията/зависи от цената/. може да ми пишете тук,на лични, или на stem@gbg.bg или 0899417305.ПоздравиВенциПунто 1.1, 1997 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар