Здравейте колеги... с ужасен яд пускам тази тема но няма как в проекта ми съм обяснил защо продавам всичко което събирах около половин години със много зор и пари............................Та така ето следните части:Продавам чисто нов интеркулер не е ваден от кашончето и тапите му от страни не са сваляни .Размерът на питата е :550*140*65Ето снимка:ето колко пари струва нов>> http://tuning-parts.bg/browse/product/id/80/Цена за моя:130лв просто е чисто новЗдравейте колеги.Продавам 315цц високо омни дюзи на BOSCH минавани са на ревизия в сервиз на бош и са в перфектно състояние.Ако някой има интерес мога да му дам номер на дюзите.Ето снимка:Цена:200лвЗдравейте колеги . Понеже си продавам колата която бях започнал да я потготвям за силов тунин продавам всичко каквото имам.И продавам дълго търсената от мен турбина Garrett tb0367 в БЕЗУПРЕЧНО състояние !Няма грам луфтове без липси по нея със много стегнат гейт При интерес може да се снима от всякъде.Цена:370лв.Здравейте колеги продавам 4-ри чисто нови червени пружини за пунто слагани са за около 20 тина дена и са свалени продавам си колата със всичко каквото имам с нея за това се продават и пружините Цена:100лвGSM:0885032925Skype:bestlappПри интерес и каквито и въпроси да имате питайте на ЛС или на горе посоченият GSM !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам тунинг части за PUNTO GT турбо,дюзи,кулер,пружини
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар