Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам: Кожен салон Fiat Marea сив - 280 лева

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам: Кожен салон Fiat Marea сив - 280 лева

Здравейте колеги, продавам кожен салон от Фиат Мареа в доста добро състояние - ето този цвят е:Снимката не е на моя салон, но е абсолютно същия. Шофьорската седалка имаше малък проблем, но е отстранен (беше се пукнала една пластина отдолу и леко се клатеше седалката, но е отстранено)За СофияЦена 280 леваБез куриери, имайки в предвид големината и тежестта на салона, както и възможността да се огледа лично. Салона е от Комби, но мисля че става и на седан.За контакти: ЛС
    Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
    Fiat Marea 1.6 16v

Колега ако имаш работа към Русе или познати които пътуват и може да го докарат за по-малко от 150 лв (защото толкова ми искат от Еконт за салон) го вземам веднага без да го оглеждам, но ... тъй като не ми се вярва ... мисля че това е 2-я кожен салон който изпускам тази седмица заради тъпото разстояние .... успех с продажбата от мен ! Май имаше опция и 92 лева някво евро пале, ама пак е бая пара.
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Да колега, доста си е доставката. За мен по принцип не е проблем да го пратя, но е много скъпо и трудно... За към Русе ще го измислим, защото е напълно възможно да пътувам на там.. само че не се знае кога.
      Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Ами ... колега би било наистина страхотно ако стане, тук влизам често имами го и скайпа в профила, каквото решиш драсни някой ред само за да си направя и аз сметката по от рано.

Коментар

Колеги транспорта е около 30-35лв не повече пращал съм и го знам !
          Като видим права правим-DRAG !
          Като видим завой правим-DRIFT !

Punto-GT(дебитомер) Маняк

Коментар

Колега 100% ли си сигурен че транспорта с ЕКОНТ до Русе ще ми излезне 30-35 лв, защото питах наистина доста хора и най-добрата оферта беше 92 лева евро пале ... но ако наистина е така .. пф няма какво да занимавам колегата 30-на лева са си супер даже.

Коментар

колега преди 2 дена ми пратиха 2 седалки предни за 20лв транспортни разходи
              караи жаден и остави един полицаи гладен

Коментар

http://fastcitydelivery.econt.com/price.php тук мове да прожериш колко ти излиза транспорта
                караи жаден и остави един полицаи гладен

Коментар

Ясно ама тук говорим за 2 предни седалки, голямата задна и 4 кори колеги ... предполагам че наддава здрво а и незнам защо продължавам да си мисля за тея 92 лв ,защото ми го каза човек работещ във фирмата ... даже ми обясни как ги сгъвали на квадрати седалките една в/у друга и завивали в найлони.. това в сайта го гледах и онлайн калкулатора ... както и да е ... колегата вече може даже да го е продал.

Коментар

и на мен така ми обясняваха за едно колело как щяло да излезе 100 лв, пък от лион експрес ли кви бяха забваих ми го докараха за 12 лв
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Koлеги за момента салона е запазен - извинете ме, че не добавих информацията своевременно, но така се стекоха нещата. Ако все пак не замине салона, ще ви уведомя тук.
                      Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Колега, салона продава ли се още?

Коментар

prodaden li e salonaКирилица!Модераторски екип на fiat-bg.org
                          fiat ne se kupuva s razum! a sas sarce.

Коментар

Working...
                          X