Имам някой останали неща от пунтото разни ламарини ..., ПРЕДНА БРОНЯ , КАПАК , КАЛНИК ДЕСЕН , ДЯСНА ВРАТА , ЗАДНА БРОНЯ , ГРЕДИЧКА МЕЖДУ РОГАТА ОЧИЛАРКАТА и има 2 врати от гт , , задел казак от ГТ , стопове, и разни други ламарини ако на някой нещо му трябва питайте.. ПРОДАВАМ ДЖАНТИ 15ски с 4 хубави гуми барум 195/50/15 4по98 , абартова серия 7ж цена 350 лв , джантите не са криви или заваряни до 180 лично съм ги тествал .. не бият и не вартят ляво дясно ! стокови пружини от пунто ГТ километраж от ГТ километраж от Спортин с бели спеедери табло от ГТ с еир бега което е разни пласмаси 3 фара 2 десни 1 ляв - десните са 2 секционен и едно секционен Генерация ИМАСАФ катализатора (ако има нещо ) средното гърне и крайното гърне с тръби Ф 60 , ЦЕНА - 60 лвПомпа на АБС от ГТ2 (блъснато беше) - 50 лвВоден радиатор който сълзи от някаде, мисля че с прахче може да се оправи дадоха ми го бонус с колата някой ако му върши работа 30 лвМоторче за чистачките - 20 лвМини спойлерче за тавана - 10 лвСпирачен апарат ляв с лек луфт - 15 лв (ГТ)радиатор на климатика с кондензатора - 60 лвкомпресора на климатика с ролката - 100 лвКОМПРЕСОРА И РАДИАТОРА И ВС ТРАБИ , РОЛКАТА и ВС за 150 лвчасти за браво, брава , марея ,фар десен валео - 20 лв с счупени щипки и е направен с планкифар ЛЯВ ДЕПО чисто нов купуван 2 месеца употребяван 50 лв1ГУМИ ЪНРОЯЛ 195/50/15 грайфер 5/6 ммедната е срязана може предполагам да се залери . тогава минах през една дупка и беше ноември месец и след туй сложих зимните , а след това взех друга кола с др цолаж гуми и тия останаха ЦЕНА 40 лв2.БРИДЖСТОУН 225/50./15 грайфер 3 ммострани са опирали леко в калника по 10 лв на бройка Smileтелефон 0883451822скупе : s00rry
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам от пунто : брони ДЖАНТИ калници и др за неща от ГТ
Collapse
X
-
колега имам само дясно ..., огледало лявото замина 20 лв , ама има едно парченце боя което го няма отдолу даже неска го гледах , и даже днес разбах че не е ел колеги добавям дясна врата десен калник задна врата (3та) броня с малкия въздуховод прозорци имам 2 броя малките който саГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар