Айде цени близки до подарък, че ми заемат само място
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво ХГТ 1996г. на части
Collapse
X
-
Колега я кажи място и удобен час да дойда да го огледам това браво, че ми трябват някои дребни неща. Поздрави.93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
Дюзи, бобини, всмукателен колектор, рейка с регулатор, предни апарати, шофьорски стоп, стъкла пълен комплект ( предно, задно, странични предни + задни ), носачи предни, компресор климатик, радиатор воден, стартер и куп още части чакат да бъдат продадени на ниски цени : )ТЕЛЕФОНА ЗА ВРЪЗКА Е : 0895/ 35 55 96 !!
Коментар
-
Пускам снимки на частите по-долу в линка за целия албум.Има още малко части които още не са снимани, като кормилна рейка, предни носачи, стъкла пълен комплект и т.н, но мисля че по-назад в темата имат някоя друга снимка : ) Обтяжна ролка пистов ремък + механизма - 25лвШенкели 2бр - 15лв/бр.Пружини предни оригинални 2бр. - 10лв/бр.Полуоска - 30лв Предни спирачни апарати + съпорти 2бр. - 40лв комплект всичкоСпирачна помпа + тази на съединителя ( педала ) - 20лв/бр.АБС Блок - ДоговарянеКомпресор Климатик - 60лвСтойка акумулатор - 5лвБобини БОШ - 20лв/бр.Лапа мотор - 10лвМоторче задна чистачка - 15лвСтартер Марели - 20лвСтоп Шофьорски - 20лвРейка бензинова + дюзи + регулатор - 100лвВсмукател - 30лвОгледала странични с телата ( ел. ) - Договаряне ( едното няма стъкло ) Кормилен прът - 40лв ( всичко както е на снимката ) Моторче предни чистачки Марели - 20лвСерво Усиловател - 20лвКазанче хидравлика - 5лв Радиатор воден + перка + дачтици - 80лвПлафон вътрешен горен - 5лвЦентрална конзола + копчета - 10лв Когато наснимам другите части ще им пусна и цени, което не пречи да питате : ) http://motronic.snimka.bg/automobile...-chasti.647516
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар