Пускам нова тема с пълния списък от нещата, които продавам. Може и да съм пропуснал нещо, така че ако търсите и не го виждате в списъка питайте. Ако се интересувате от нещо, ще го снимам и ще ви го покажа.Цват на колата - зелен металик, модел 1.8 16V, 113 коня 97 година.Километраж - отлично състояние, 50 леваКорите над километража - отлично състояние, 10 леваПепелник със запалка - отлично състояние, 10 леваДухалката от горната част на таблото - отлично състояние, 10 леваЦентралната конзола с врътките за парното и бутоните за климатика и аварийните - отлично състояние, 30 леваКорпуса, който обхваща километража с духалка и врътка за светлината на таблото - отлично състояние, 10 лева2-та предни сенника - отлично състояние, 10 лева броя, 15 лева за двата2-те предни врати, напълно оборудвани с ел стъкла, ел огледала и централно - много добро състояние, само дръжките са обелени, 40 лева броя, 70 лева за двете.5-тата врата със стъклото и моторчето за чистачката без рамото, свален е третия стоп, защото го продадох - много добро състояние, 40 лева.Волан с airbag - отлично състояние, 30 лева.Бензинова помпа, почти нова, работила около 1 месец - отлично състояние, 40 лева.Компресора от климатика - работещ, 70 лева.Предни седалки плюш - добро състояние, 30 лева броя, 50 лева за двете.Огледало за задно виждане - отлично състояние, 10 лева.Десен фар - добро състояние, цена 30 лева.Плафон преден - отлично състояние, 15 лева.Стопове - отлично състояние, 30 лева брой, 50 лева за двата.Стопове вътрешните модули с крушките - 10 лева броя, 15 лева за двата.Казанче за антифриз - отлично състояние, 15 лева.Казанче за течност за чистачки с помпата - отлично състояние, 15 лева.Казанче за хидравликата - отлично състояние, 15 лева.Предни чистачки целия комплект с моторчето и рамената - 35 лева.Компютър Хитачи - отлично състояние, 60 лева.Модула с ръчки за мигачите, фаровете и чистачките - отлично състояние, 20 лева.Заден пепелник - отлично състояние, 5 лева.Джойстика за управление на ел стъклата - отлично състояние, 10 лева.Кожата от скоростния лост - добро състояние, 5 лева.2-та халогена без пръстените (единия е със счупена резба от долу, но си работи) - 15 лева за левия здрав, 25 лева за двата.Външния капак на резервоара - отлично състояние, 10 лева.Джойстика за управление на ел стъклата - отлично състояние, 10 лева.4 бобини Хитачи, почти нови - отлично състояние, 50 лева броя, 180 за 4-те.Корпуса, който обхваща ръчната и скоростния лост - отлично състояние, 15 лева.Оригиналните лети джанти 14-ки - 150 лева за четирите.Няколко от дебелите маркучи за въздуха и др. - по договаряне.Няколко релета - по договаряне.За контакти тел: 0896305555 , skype: mvmrik или ЛС. От София съм - Люлин, пращам и по Еконт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам части от Fiat Brava 1.8 - пълен списък
Collapse
X
-
Понеже няколко човека ме питаха за бобините и ми предлагат смешни цени искам да уточня, че на 1.8 не е като при 1.6, тук са 4 отделни бобини на всяка свещ. Тези бобини са доста скъпи, аз съм ги сменил и съм ги купувал по 180 лева и са Hitachi, а не са от ментетата, които вървят горе-долу на същата цена. Предлагаха ми един по-евтини по 90 лева, но те са с 1 дупка за болт, а тези са с 2 и онези не стават. За това съм ги купувал тези и съм дал над 700 лева само за тях, да ми предлагате по 20 лева е направо смешна работа. Мисля че цената която им искам е изключително изгодна - за 180 четирите, колкото струва една нова, а тези са почти нови и си работят без проблем. Исках само да уточня, защото явно някои хора си мислят че са евтини - да ама не, при 1.6 мотора е обща бобина и там е по-изгодно, но за 1.8 е така положението.
Коментар
-
Сега видях че имам и дебитомер, ето и актуалния ми списък - всички неща ги имам в момента:Километраж - отлично състояние, 50 лева Корите над километража - отлично състояние, 10 лева Пепелник със запалка - отлично състояние, 10 лева Духалката от горната част на таблото - отлично състояние, 10 лева Централната конзола с врътките за парното и бутоните за климатика и аварийните - отлично състояние, 30 лева Корпуса, който обхваща километража с духалка и врътка за светлината на таблото - отлично състояние, 10 лева 2-та предни сенника - отлично състояние, 10 лева броя, 15 лева за двата 2-те предни врати, напълно оборудвани с ел стъкла, ел огледала и централно - много добро състояние, само дръжките са обелени, 40 лева броя, 70 лева за двете. 5-тата врата със стъклото и моторчето за чистачката без рамото, свален е третия стоп, защото го продадох - много добро състояние, 40 лева. Волан с airbag - отлично състояние, 30 лева. Бензинова помпа, почти нова, работила около 1 месец - отлично състояние, 40 лева. Компресора от климатика - работещ, 70 лева. Предни седалки плюш - добро състояние, 30 лева броя, 50 лева за двете. Огледало за задно виждане - отлично състояние, 10 лева. Плафон преден - отлично състояние, 15 лева. Стопове - отлично състояние, 30 лева брой, 50 лева за двата. Стопове вътрешните модули с крушките - 10 лева броя, 15 лева за двата. Казанче за антифриз - отлично състояние, 15 лева. Казанче за течност за чистачки с помпата - отлично състояние, 15 лева. Казанче за хидравликата - отлично състояние, 15 лева. Предни чистачки целия комплект с моторчето и рамената - 35 лева. Компютър Хитачи - отлично състояние, 60 лева. Модула с ръчки за мигачите, фаровете и чистачките - отлично състояние, 20 лева. Заден пепелник - отлично състояние, 5 лева. Джойстика за управление на ел стъклата - отлично състояние, 10 лева. Кожата от скоростния лост - добро състояние, 5 лева. Външния капак на резервоара - отлично състояние, 10 лева. 4 бобини Хитачи, почти нови - отлично състояние, 50 лева броя, 180 за 4-те. Корпуса, който обхваща ръчната и скоростния лост - отлично състояние, 15 лева. Оригиналните лети джанти 14-ки - 150 лева за четирите.Дебитомер - отлично състояние, 70 лева. Няколко от дебелите маркучи за въздуха и др. - по договаряне. Няколко релета - по договаряне.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар