Продавам 4 лети джанти за 250 лева.Освен за браво стават и за други коли,но понеже не разбирам не знам за кои Преди две години ги купих за 298 лева едната.Давам ги с гумите и нови болтове ,но от гумите нищо не става.Лично аз ако никой не ги купи ще си карам с тях поне година.Джантите са 15 цола за широки гуми,ако това ви говори нещо.Живея в град Русе,който има желание може да дойде да ги погледне на място.В перфектно състояние са!0889 409 907 Ивайло Атанасовскайп: ivostefanovatanasov
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам лети джанти
Collapse
X
-
Имам малка забелжека към собствениците на сайта!Не може да имате само тема авточасти и да задалжавате всички да пишат в нея.Разделете я на под категории-Гуми с джанти-двигателии всякакви такива.Аз в момента ме интересуват само джантите и и рових в 10 страници за да видя 10 обяви.И понеже след два дена е невъзможно на някой да му се види обавята,хората сами си пишат вътре да се покаже отново отгоре и се създава абсолютен хаусХаус е герой от сериал. Тук не е чак такъв хаос. Дори и в момента има потребители, които не могат да уцелят точния раздел, та какво остава ако има още 10+ раздела.... Засега структурата е такава, но съвсем скоро ще се промени. Друг път като имаш забележка, направи я в съответния раздел, иначе е много малко вероятно някой да ти обърне внимание. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар