Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продавам газова бутилка за резервната гума.разумна цена.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

продавам газова бутилка за резервната гума.разумна цена.

здравейте колеги днес си закупих бутилка на местото на резервната гума но се оказа голяма и не става за моето браво.продаде ми я колега от форума.коректен е.та по темата.бутилката е 44 литра.размери ще дам ако някои прояви интерес.цената е 60 лв.за сериозни отстъпка.бутилката си е с сонда.от сондата излизат 2 кабела.единия е маса а другия е с 3 проводника вътре.предполагам че е за ключ който показва нивото на газта.ето и снимки.при интерес на лично.това което е около сондата на последната снимка е силикон.
    Прикачени файлове
    bravo 1.6

никой ли не иска да се сдобие с кръгла бутилка вече за 50 лв.
    bravo 1.6

Коментар

последна оферта.40лв
      bravo 1.6

Коментар

Размери дай, ако обичаш.Колко е дебела и какъв е диаметъра и.И не знам за колко си я вземал, но за втора ръка бутилка, лично на мен ми се струва доста височка цената.Но ти си знаеш. Успех с продажбата.
        Прикачени файлове
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
          Размери дай, ако обичаш.Колко е дебела и какъв е диаметъра и.И не знам за колко си я вземал, но за втора ръка бутилка, лично на мен ми се струва доста височка цената.Но ти си знаеш. Успех с продажбата.
          купих бутилката за 50 лв +20лв еконт=70.мисля че за 40 е добре.размери след час.ще премеря и напиша
          bravo 1.6

Коментар

бутилката е 60см диаметър и 20 или 19 см височина или там как се пада.сондата стърчи около 5 см.това е.
            bravo 1.6

Коментар

продадена.ключ
              bravo 1.6

Коментар

Working...