Колеги продавам си акумулатора тъй като ми подариха чисто нов и този ако го оставя знам, че ще замине ако не се ползва.Имам алфа 156 дизел за която не става и за това го махам.В момента акомулатора е на Браво-то на жена ми което е 1.2 16в, 82 к.с. и има следните харектеристики:Модел-MonBat DynamicCapacity, Ah -62CCA, A (EN) -550Разположение-Ляво по посока на движениетоL-242W-175H-175Layout -0Terminals-1Hold down-B3/B4Уточнение;Продавам го само за гр.Варна колеги тъй като мисля, че няма да излезе целесъобразно предвид теглото да го изпращам в други градове.Акумулатора е обслужван веднъж-наливане малко на дестилирана вода, няма мъртви клетки и си работи безпроблемно в големите студове.На около година и половина е.То мисля, че и пиша някъде но не знам къде Оставя ли го извън колата ще замине.Цена 52 лв.В случай, че го вземе колега от форума, ще има сериозен коментар на цената, както и възможността да си го монтира на колата да покара с него няколко дни и ако е доволен тогава да ми го плати.Мисля, че е коректно при закупуването на такъв вид стока , като такова нещо в моргите мисля, никой няма да предложи.Моля само за сериозни предложения в темата, на лични , на тел: 0885/282463 и на скайп: valentindb
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акумулатор Монбат Динамик
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар